anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Defectiune servicii Internet si TV

PFAdrian
Începător

     Buna ziua, din data de 13/07/23 s-au intrerupt serviciile de televiziune si internet. Am raportat problema, urmatoarea zi a venit un operator pentru constatare. Am fost sunat tot in aceeași zi de un angajat Orange si mi s-a spus ca este o problema de retea si ca se va rezolva in maxim 24h. Sunt deja 5 zile fara servicii (toti locuitorii blocului impactati)... Eu lucrez de acasa si depind de internet. Nu inteleg de ce dureaza atat de mult remedierea problemelor, pur si simplu s-a desprins fibra de pe stalpul care face legatura cu blocul cu pricina, e o chestie de maxim 1h pentru a reconecta cablul.

8 Răspunsuri 8

DanielaH
Moderator

Adrian, bun venit în Comunitate! Îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o și îți înțeleg nemulțumirea, mai ales că ne spui că lucrezi de acasă.

Înțeleg că ești client Orange Romania Communications? Ai cumva un număr de sesizare să întrebăm și noi colegii? Este foarte bine că ai raportat; înseamnă că problema este cunoscută și se lucrează la remedierea ei.

 

Exista doua deranjamente pe contul meu: 4889665 si 98427152.

Buna, ati luat legatura cu colegii? Nici ieri nu s-a intamplat nimic, iar maine ar fi o saptamana fara servicii.

Da, Adrian. Situația ta este cunoscută și este în continuare în atenția colegilor noștri care se ocupă de remedierea ei. Din păcate nu mi-au oferit un termen de rezolvare. Voi reveni aici dacă primesc informații noi.

Mulțumim pentru înțelegere.

BucharestLife
Junior

Sunt in aceeasi barca, zona Nerva Traian. Aproape o saptamana si tot nu s-a rezolvat. E o bataie de joc. Sunt gata sa trec la alt furnizor.

alina111
Începător

In Selimbar, Sibiu si nici noua nu ne merge deja de luni, 17 iulie, tot ceva cu cablurile, e ceva cu toate cablurile OROC? 😂

Aceiași treabă și la mine,de 3sapt.fara net.La deranjamente raspunsul este ca se remedieaza prob.cand,nu stiu.Din Deva

Salut,

 

Ești client Orange sau Orange Romania Communication? Te așteptăm cu un mesaj privat cu datele tale de contact, astfel încât să putem solicita și noi colegilor de la departamentul tehnic mai multe detalii referitoare la situația ta.