anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cele mai proaste servicii de fibra? Orange

Ionutparvu
Începător

Ieri a fost sectionata fibra care ajunge la noi. Abia azi la 13 au rezolvat. Au lipit-o, in mod evifent, cu flegme, pt ca la 18 era iar picata si au dat termen ca o rezolva pana maine la 20:55. Orange are de departe cele mai proaste servicii de internet. Nu au oameni, nu rezolva la timp. Incompetenta maxima. Suntem vreo 400 de case in complex si, din pacate, suntem captivi ca e doar orange (fostul telekom). Este fantastic cum orange are servicii tehnice de reparatie in astfel de cazuri, mult mai proaste decat avea telekom. 

2 Răspunsuri 2

Anonim
Neaplicabil

Nu e niciun operator perfect, eu când aveam digi am stat o săptămâna fără internet și ma tot vrăjeau ca e calculatorul meu de vina, deși le explicasem ca laptop meu nu are nimic, abia când au început sa facă mai mulți vecini din bloc reclamație abia atunci au recunoscut ca este o problema si au remediat dar cu greu

Vio73
#StarMember

Salutare!

E o întâmplare nefericită! Nu am avut niciodată probleme cu fibra fostului Telekom timp de vreo 6 ani și nici acum cu fibra proprie Orange. În schimb, mai înainte, cu cei de la RDS am avut numai probleme. Deci întâmplări și întâmplări, și de aia nu este bine să generalizăm. Îmi pare rău pentru situația neplăcută prin care treci și sper să se rezolve cât mai repede!