anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

aplicatie mobila Orange TV Communications

PF
Junior

de ce nu mai poate fi gasita in App Store si pe Google Play aplicatia mobila Orange TV Communications.Mentionez ca sunt client al ambelor companii.Actualmente pe mobil Iphone 11 ProMax am instalate ambele aplicatii mobile atat Orange TV Communications cat si Orange TV Go.

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Începând cu data de 22 aprilie, clienții Orange Romania Communications vor putea accesa online canalele TV, în funcție de ofertă, și prin serviciul Orange TV Go folosind credențialele pe care le utilizau pentru Orange TV Connect.

Aplicația Orange TV Connect și site-ul tvconnect.orange.ro nu vor mai fi disponibile începând cu data de 15 mai 2024. Clienții vor putea urmări canalele TV cu Orange TV Go.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

vladut12am
Cunoscător certificat

Salutare!

Din data de 30 martie 2022, aplicația My Orange Fix (la aceasta cred că te referi) a fost înlocuită cu cea My Orange.

Dacă ai deja cont OROC, îl poți folosi pe acela, fără a fi nevoie să-ți creezi unul nou.

Trebuie să știi că deocamdată contul OROC și cel ORO sunt separate, fapt pentru care trebuie să comuți între ele până la o posibilă unificare a celor două entități juridice într-una singură pe care toată lumea o așteaptă să aibă loc cât mai repede posibil.

Succes!

delfinas
#StarMember

PF, bun venit in Comunitate!!!

Cred ca te referi la aplicatia Orange TV Connect, care vad ca inca e disponibila in Google Play. Poti intra si din browser pe site-ul https://tvconnect.orange.ro/

Multumesc mult Delfinas.Da am gresit mai sus este vorba de Orange TV Connect pe care doresc sa o instalez pe un Chromecast TV cu Android TV.Am sa o caut in Google Play daca ai spus ca inca exista.

Cu plăcere!!! Sper sa o poți descărca și pe Chromecast!

DanielaH
Moderator

@PF, te așteptăm să revii cu mai multe detalii. La ce aplicație te referi? Ai instalat-o sau nu?

Buna DanielaH.Este vorba de aplicatia Orange TV Connect fostul Telekom TV.Inca nu am instalat-o.Urmeaza sa vad daca Chromcastul TV o gaseste in Google Play.O sa fac aceasta in cursul zilei.Oricum in App Store aplicatia nu mai exista.Eu sunt client atat Orange Communications fiindca am IPTV si internet de la fostul Telekom cat si Orange intrucat am abonament internet 4G, de aceea eu pe iphone am ambele aplicatii, dar grila de canale de la TV Connect este mult superioara celei de la TV Go.

Mulțumim pentru detalii. Să ne spui dacă ai reușit.

Buna seara Daniela.Revin cu detalii.Am deschis Magazin Google Play de pe Chromecast nu gaseste aplicatia Orange TV Connect, doar Orange TV Go.Am incercat sa o caut pe un telefon cu Android Huawei si acolo apare aplicatia Orange TV Connect.Stii cumva la ce nr de telefon sa sun.Multumesc.

Poți lua legătura cu colegii noștri prin oricare din modalitățile de contact de aici - https://www.orange.ro/contact/.

Te așteptăm să revii cu vești bune să ne spui cum s-a rezolvat.

PF
Junior

Buna seara.Revin cu informatii.Se pare ca ca Orange nu mai pune la dispozitie aplicatia Orange TV Connect nici in App Store nici pe Magazin Google Play.In App Store am cautat-o cu 4 dispozitive diferite, respectiv iphone 11 Pro Max, SE gen 3, 12 si 14 Pro Max.Astazi am cautat-o in Magazin Google Play cu un Samsung Note Ultra 20.Eu pe iphone am instalata aceasta aplicatie cred din 2021 sau 2022 si este functionala.Am incercat sa o partajez astazi mai intai pe iphonul unui coleg prin Airdrop si mai inainte pe iphonul sotiei. In ambele cazuri apare acelasi mesaj Aplicatia nu este momentan disponibila in tara sau regiunea dumneavoastra.Am trimis emailuri pe 3 adrese diferite nu am primit nici un raspuns.Am intrat in legatura cu operatori in zile diferite la nr 0374300300 pe chat la fel de 2 ori toti spun aceleasi lucruri ca aplicatia exista ca App Store este de vina.Ori sunt slabi pregatiti ori nu doresc sa spuna adevarul.Daca careva dintr-e dumneavoastra reuseste sa gaseasca si sa descarce aplicatia de pe Magazin Google Play sau App Store  va rog postati un printscreen.Atasez si eu cateva printsceen-uri sa vedeti ca aceste aplicatii sunt dezvoltate diferit.

DanielaH
Moderator

Salut tuturor!

Începând cu data de 22 aprilie, clienții Orange Romania Communications vor putea accesa online canalele TV, în funcție de ofertă, și prin serviciul Orange TV Go folosind credențialele pe care le utilizau pentru Orange TV Connect.

Aplicația Orange TV Connect și site-ul tvconnect.orange.ro nu vor mai fi disponibile începând cu data de 15 mai 2024. Clienții vor putea urmări canalele TV cu Orange TV Go.