anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming italia

Giovi
Începător

Sunt plecat de 11 zile din romania in italia. Am facut o reincarcare roaming printr un prieten din romaniasi nu am date mobile si nici nu pot sa sun. Sunt disperat va rog am nevoie de ajutor

8 Răspunsuri 8

Giovi
Începător

Am reincarcat inainte sa plec din tara cu o optiune roaming si am consumat 18 gb din 18 , si am facut o reincarcare si nu merge de ce?

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Asta e prima iesire in ultimele 4 luni? In My Orange iti apare totul ok? Iti apare incarcarea? Iti apare creditul? Semnal ai? Datele mobile mai sunt activate in setarile telefonului? Ai incercat sa activezi optiunea de roaming?

Daca poti, ia legatura cu un consultant pe chat-ul Djingo de pe PC/laptop. Pentru transfer la operator, trebuie doar sa scrii "transfer operator".

Client Orange

@Giovi: Bun venit în Comunitatea Orange. Pentru a te putea ajuta ar fi necesar să știm câteva date concrete: Dacă aveai activată la plecare opțiune cu roaming, reîncărcarea ulterioară (cea făcută de prietenul tău) a fost cu credit? Este nevoie de accesarea contului MyOrange și activarea extraopțiunii cu roaming de acolo, întrucât la telefon în acest moment posibil să nu mai ai roaming activat.

De asemenea contează și perioada de zile (din ultimile 123 de zile) în care te-ai aflat în roaming. Este prima dată în ultimile 4 luni sau ai mai mult de 60 de zile din ultimile 4 luni de zile? Te așteptăm cu detalii, chiar și cu un screen-shot al confirmării ultimei încărcări (fără date personale). 

@FLo1As dori sa imi detaliezi chestia cu perioadele in roaming pe pre-pay. Am avut o problema probabil asemanatoare cu a lui @Giovi. Am incarcat cu 12 Euro (optiune), insa nu am citit atent ce scrie ”cu litere mici”. Valabilitatea era de 21 zile!!!!! nu 30. Si am ajuns in Spania si pe cartela Prepay nu se putea nimic. Nu stiam de ce. Dupa intoarcere abia am descoperit o optiune cu valabilitate 35 de zile!!!!!!! Binenteles ca nu am putut sa iau legatura cu nimeni de acolo, nu am stiut cum. Nu aveam la noi decat telefoane, nici tableta, nici laptop. Multumesc.

@corimaftei: Cu ce anume  pot să te ajut? Așa cum ai observat deja, la acest moment (19 aprilie 2023) în roaming SEE ai cele 2 opțiuni cu resurse incluse: EO de 12euro cu valabilitate 21zile și EO de 16euro cu valabilitate 35zile. Acum, opțiunea este valabilă, dar resursele aferente opțiunii le poți folosi în funcție de istoricul consumului de resurse pe care l-ai efectuat în ultimile 123 de zile: mai exact, în roaming NU poți consuma (pe fiecare tip de resursă în parte) mai mult de 50% din resursele utilizate în ultimile 123 de zile, conform politicii de utilizare rezonabilă a resurselor în roaming. SINGURA alternativă în cazul depășirii acestui prag rămâne încărcarea cu credit la tarife standard. SIMPLU.

Dacă te pot ajuta și cu alte informații, revino pe topic cu detalii în acest sens. Numai bine.

Multumesc.

Cu drag. Te așteptăm și cu alte întrebări / contribuții aici în Comunitate.

DanielaH
Moderator

@Giovi, s-a rezolvat situația?