anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming Bulgaria - serviciul este suspendat

Oarina
Începător
Sunt în BG și nu pot folosi roaming inclus în abonament. Am selectat în telefon roaming, pe ecran îmi arata A1bg, însă când încerc sa sun spune ca serviciul este suspendat, mai multe info la *88; când formez o ia de la capăt,.Serviciul este suspendat.
7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember
@Oarina: Bun venit în Comunitate. Nu ai încercat să selectezi și alt furnizor de servicii? De câte zile ești în roaming? Să nu fi folosit deja roamingul prea mult (peste 2 luni). Revino cu aceste detalii.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Avem un topic similar aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2986625-functioneaza-internetul-bulgaria-aprox-16-ore Banuiesc ca problema e una generala.
Client Orange

delfinas
#StarMember
Ce tip de abonament ai?

Vio73
#StarMember
Salutare! Cred că e ceva general și sper să fie în atenția cui trebuie.

DanielaH
Moderator
@Oarina, cum mai este situația? Ai încercat un alt operator? Funcționează?

Oarina
Începător
Salut! Problema mea nu s-a soluționat... Am vb cu 3 operatori diferiți, de fiecare data am luat-o de la capăt cu explicațiile... Am schimbat pe rand rețelele, am scos sim ul, l-am pus în alt device... S-a dat resetare în rețea.... M-am lăsat păgubasa după o zi de chat uri și butonat telf. Nici eu, nici soțul, pe același abonament nu am putut beneficia de serviciu. Abonamentul roaming era activat cu 3 zile în urma, aveam resurse, deci nu asta era problema. După n ani Orange ma bate gândul sa ma reorientez către alta rețea. Toate cele bune tuturor, mulțumesc pt răspunsuri.

Vio73
#StarMember
Îmi pare rău că nu te-au putut ajuta! E dreptul fiecăruia să aleagă ce dorește, doar să nu o facă la nervi! Gândește-te că se pot întâmpla și la alții aceleași probleme.