anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Roaming non ue neactiv cu resurse incluse in abonament.

Toma1980
Junior
Am un abonament de 25 eur. In care am inclus 1gb de net 100 min si sms in tari non ue. Sunt in Turcia si nu se activeaza roamingul. In aplicatie este activ atat cel see cat si cel non ue. In UE roamnigul a functionat. Oare ce este de facut?
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Salutare! Scrie-le pe Chat Djingo și sper să te ajute cât mai repede cu o resetare sau ce trebuie. Baftă!

Toma1980
Junior
Le-am scris acum 4 zile. Cand am ajuns. Si nu am primit nici un raspuns. Credeam ca este alta solutie. Multumesc

Vio73
#StarMember
Lasă-le din secțiunea Contact un mesaj. Nu văd ce poți face altceva, că de sunat e foarte greu.

MD
Începător
Stai liniștit, că și in UE la fel este ,sunt pe prepay ,ziceam ca aceasta este cauza..dar vad că și la abonament este la fel.. I am contactat bineînțeles și au zis că este de rețeaua la care s a conectat, am schimbat rețeaua manual,sim ul în alt telefon, tot așa, pe voce era ok,netul ziceai că sunt 1999 ..social ioca, se încarcă o poză în 10 minute...horor nici mesaje social f greu,cică nu e vina lor...nu îți zic ce am pățit la trecerea dintr o țară în alta 10 min 20 să găsească rețea, restartat mereu...horor...nici google maps nu vedeam...bine ca nu eram la volan și mai aveam un alt telefon pe o rețea dintr-o altă țară UE care nu a avut absolut nici o problemă, criminal a fost!!! se întrerupea non stop, ce să caut că nu aveam net să fi fost singură și copii poate...cică nu e de la ei... Apoi am auzit la niște vlogări care umblau prin Eu ,aceeași problemă cu internetul Orange...deci au probleme grave De un an de zile le tot zic...și nu este de la ei,am plătit opțiune cu roaming de care nu am beneficiat pe internet,poate 10-15%...cu indulgență ,bani plătiți pe un serviciu de care nu am beneficiat...f puțin Dar... din 15 iulie încoace, văd că s a mai remediat, sper să ii țină, dar cu toate că am fost în țară în cele 123 de zile 20 de zile dar mi au restricționat internetul pe roaming că am abuzat .... Bineînțeles că le am scris,ca de sunat nu se poate, iar Dingo sau cum l-o chema pe "robot" e o mare prostie...pierdere de timp,nu te ajuta deloc..Noi plătim și nu ne ajută nimeni la probleme..Dingo e o ...cacialma Am deja 48 de ore și nu răspunde nimeni,am cerut un consultant... Succes,poate ai mai mult noroc Dar mie mi au făcut zile fripte,iti "strică" concediul !

Toma1980
Junior
Problema rezolvata. In my orange in aparea ca este activ si roamingul no ue. Dar cam m-am conectat prin intermediul siteului si am intrat pe chat bot mi-a deschis optiunea de activare roamning non ue. Se pare ca mizeria e aplicatia my orange.

Vio73
#StarMember
E clar că mai dă și aplicația rateuri în unele cazuri. Bine că ai rezolvat!