anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme in roaming Iphone 12 pro max

Viorel000
Începător
Semnal foarte slab in roaming. A mai întâmpinat cineva problema asta?
15 Răspunsuri 15

Pololică
#StarMember
N-am intampinat probleme cand am folosit IPhone-ul in roaming. Esti intr-o zona cu semnal slab sau, comparat cu alte telefoane, tu ai cel mai putin semnal?

Viorel000
Începător
Tranzitez săptămânal Ungaria-Austria-Germania-Franta nu se incarca nimic pe Facebook sau whatsapp daca primesc ceva poze sau video in rest funcționează prin apel video pe mess sau whatsapp sau facetime daca descarc ceva din appstore se descarcă repede fara probleme

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Daca in aceeasi zona, poti sa descarci cu viteza ok de pe App Store, dar WhatsApp si Facebook merg greu, cel mai probabil avem o problema de server, pe partea acelor aplicatii.
Client Orange

Viorel000
Începător
am inteles și cum pot rezolva problema?Nici în alt telefon nu functioneaza,pe alta rețea Vodafone rulează fara probleme,exista vreo rezolvare?

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Pai, ar fi cateva solutii: 1. vezi pe ce retea se conecteaza Vodafone, in roaming, si incearca sa selectezi aceeasi retea si pentru sim-ul de Orange. Teoretic, din moment ce e aceeasi retea si acelasi dispozitiv, ar trebui sa ai acelasi semnal, in aceeasi zona, cu aceleasi performante (sau macar similare). 2. poti incerca sa treci Orange-ul pe eSIM, si sa folosesti Vodafone, cu SIM fizic, pentru roaming. Vezi daca schimba ceva.
Client Orange

Viorel000
Începător
Nu pot schimba rețea manuala pentru că nu mai ia nici un pic de semnal orice rețea i as da revine la normal doar după ce i dau rețea automată și ia singur ce rețea vrea iar la punctul 2 nu inteleg ce vrei sa spui.Multumesc

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Vodafone-ul de care ziceai mai sus e tot al tau? Sau e pe alt telefon? Ideea cu eSIM-ul e sa iti dea voie sa folosesti doua SIM-uri (unul fizic, unul virtual) in acelasi timp. Dar trebuie sa ai abonament sau Yoxo pentru eSIM la Orange. Si abonament pentru cel de Vodafone. Deci, daca ambele sunt prepaid, din pacate varianta asta nu se poate aplica.
Client Orange

Viorel000
Începător
Eu am cartela și Vodafone este în alt telefon este al colegului doar am incercat el are abonament,problema este de la cartela că am băgat și în alt tel Huawei p20 pro și tot la fel nu merge nu în dau seama ce ar putea fi,cred că mă mut in alta retra.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ia-ti un Voda prepaid si compara rezultatele pe telefonul tau. Daca cu el ai rezultate bune…fa-ti portare (ca sa pastrezi numarul de tel) si ramai pe Voda.
Client Orange

Viorel000
Începător
Așa o să fac dar nu înțeleg de ce nu merge Orange? Sa fie ceva de la numar?sa incerc și cu alt număr de tel?

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Nu cred ca are legatura numarul. Daaar poti incerca, daca ai un alt nr la dispozitie. Diferenta e posibil sa o faca operatorul de roaming. Ai comparat cumva cele doua? Orange si Vodafone. Pe ce retea se conecteaza Vodafone, pe ce se conecteaza Orange? Daca doar unul se poata conecta la acel operator, atunci cel mai probabil aia e cauza.
Client Orange

Viorel000
Începător
Din păcate nu am alt numar de orange la diapozitie,am comparat cele două rețele în același telefon Vodafone merge pe orice rețea s ar conecta pe orice tara pe Orange nu îi pot schimba rețeaua manuala că nu merge,de exemplu pe Franța colegul meu îi dă rețea manuala Orange F 4G exact reteaua pe care o ia al meu și degeaba tot nu rulează cum trebui

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Mda, atunci, treci linistit pe Vodafone. Am mai citit undeva in Comunitate ca Orange limiteaza viteza cand esti in roaming, pentru motive doar de ei stiute. Dar, ideea e ca, prin asta, fac o impresie foarte neplacuta, si...ca si tine, clienti care chiar au nevoie de roaming-ul ala, vor trece la alti operatori. E si mai ieftin roaming-ul la Vodafone. Din partea mea, nu ar trebui sa existe astfel de practici. Acelasi telefon, cu doua SIM-uri diferite de la operatori din Romania, nu ar trebui sa se comporte diferit in ceea ce priveste viteza, fiind conectati in aceeasi zona, la acelasi operator de roaming.
Client Orange

Viorel000
Începător
Multumesc de răspunsuri, momentan mă mai gândesc dacă trec pe alta rețea pentru că Vodafone este foarte slab pe semnal pentru apel, este dezastru cu el, se chinuie colegul, înjură de toți sfintii. In schimb Orange la apel este foarte bun pe orice tara, avantaje și dejavantaje, este cu dus și întors. Am sunat la ei degeaba, este totul în regulă, am schimbat cartela de 3 ori, am sunat și la Apple că poate are dispozitivul problema, dar este în regula. In tara merge normal, după ce intru in Ungaria gata dezastru și nu înțeleg de ce nu mă lăsa să dau rețea manuala, nu mai ia nimic până nu i dau automat. Las un video cum rulează pe Facebook