anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange in roaming o mare mizerie

leoniku
Junior

Buna ziua,

Urmatorul caz: primesc sms de la Orange ca serv.de roaming se vor suspenda-pt.OPTIUNEA ACTIVĂ(12 E)- deoarece in ultimul timp am folosit  mai mult in roaming.

Bunnnnn!zic eu "poate au dreptate" si mai activez o optiune de 16 E, deci logic ar fi trebuit sa mai beneficiez de o parte din noua optiune.

Dar surpriză:Orange mi-a dezactivat chiar si asa-deci o noua optiune activata si deci plătită-roamingul!

Deci sinteti o mare mizerie de reţea-ORANGE.

Cu siguranţă ca nu exista in Europa asa servicii si inţelesuri relative-ce insemana folosire rezonabilă?

Bun sa zicem ca e asa!De ce la activare nouă si mai scumpă nu am putut folosi roamingul?

Sigur nu o sa mai apelez la serviciile dv.

Am prezentat aici cazul ca sa afle comunitatea ca sinteti foarte perversi!!!

Screenshot_20230904-145335_Messages.jpg

5 Răspunsuri 5

Miha_Z
#StarMember

Buna. Mesajul primit a fost foarte clar. Puteai sa activezi orice optiune cu roaming ca tot n-ar fi mers fiindca cartela urma sa fie restrictionata din cauza abuzului de roaming. Deci practic ai incarcat degeaba. Cum iti spune si in mesaj poti folosi cartela doar daca ai credit si ulterior mai poti alege optiuni in roaming daca o folosesti si in tara o perioada mai mare decat ai utilizat-o in strainatate.

Lucifer
Cunoscător

Salut,

Daca stai mai mult de 61 de zile in ultimele 123 de zile in Roaming, indiferent de optiune (12 sau 16 euro), Orange iti va taia accesul la resursele din optiune.  Din pacate asta e situatia. Au tot strans suruburile de cand au scos "roaming-ul" din UE. Initial era mai lejer si puteai sa stai 3 luni in roaming fara nici o problema.

FLo1
#StarMember

@leoniku: Resursele din opțiunea activată nu au fost luate în considerare întrucât în ultimile 123zile ai consumat mai multe resurse în roaming decât în țară. Simplu. Soluția de moment? Reîncărcarea cu CREDIT și utilizare servicii la tarif standard.

În recomand acest topic pentru a înțelege mai bine diferența între resurse consumate în roaming și național, respectiv soluțiile de urmat în acest caz. Succes.

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Din cate stiu, reglementarile privind utilizarea rezonabila a serviciilor in roaming sunt generale si aplicabile in toata Europa, nu specifice Orange Romania. Resursele de roaming nu sunt pentru timp prelungit. Sunt pentru calatorii ocazionale.

Ca urmare, ai doua solutii:

  1. pastrezi optiunea, incarci si cu credit, si esti taxat din credit, la tarife preferentiale ( de obicei mai mici) pentru tara in care te afli
  2. dezactivezi optiunea, incarci cu credit, si esti taxat exclusiv din credit (minim 1 euro) la tarife standard (de obicei mai mari).

Ai mai multe informatii aici (dupa ce selectezi tara de destinatie).

 

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Fără supărare, dar puteai să mai activezi oricâte opțiuni doreai, era același lucru, din păcate. Poți folosi doar credit, wifi sau ceva de la un operator local.

Cam astea sunt opțiunile!