anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu imi apare reteaua Orange în Germania

EcaterinaCotu
Începător

Bună ziua 

Ieri am venit în Germania, am uitat sa activez roamingul, după trecerea în Hu nu îmi mai apare rețeaua Orange, încerc sa sun în România dar apare  număr neînregistrat.

Ce pot face?

4 Răspunsuri 4

Vio73
#StarMember

Salutare!

Activezi roaming-ul din My Orange.

Ai detalii despre ceea ce poți face aici:

https://www.orange.ro/help/cum-activez-serviciul-roaming-dac-nu-sunt-n-ar-7668

Asta pentru prepay.

Dacă ai in abonament, ai detalii aici:

https://www.orange.ro/help/ce-fac-dac-serviciul-roaming-este-nefuncional-89

Baftă! 

Anonim
Neaplicabil

Caută în telefon, la rețele sau conexiune-rețele (depinde de telefon) setarea unde poți schimba rețeaua pe 2G. Apoi bifezi si debifezi modul avion o secundă, și...vezi dacă apare semnal. 😊

FLo1
#StarMember

@EcaterinaCotu: Bun venit în Comunitatea Orange. Să clarificăm câteva aspecte: 1. Ai Prepay sau Abonament? Pentru abonament (unde ai încadrat întrebarea ta) trebuie doar să te asiguri că abonamentul tău are prevăzute (incluse) resurse în SEE. Altfel este nevoie de un upgrade al abonamentului la un plan tarifar care să includă și resurse în SEE; 2. Dacă abonamentul are resurse în SEE, atunci activează roamingul, eventual restartează telefonul și alege manual o rețea (operator) local, dacă în mod automat nu se conectează.

Atenție: NU poate să apară ”ORANGE RO” dacă te afli în Germania, ci se va conecta la o rețea locală cu care OrangeRo are încheiat un acord de interconectare. Te așteptăm cu detalii despre situația ta. 

DanielaH
Moderator

@EcaterinaCotu, ai reușit să activezi serviciul de roaming? Este totul în regulă acum?