anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu functioneaza Internetul in roaming

Ștefiii
Începător
Bună dimineața, am activat pe cartela opțiunea cu 10 € in roaming și nu pot folosi internetul, roaming activată ,minute pot fi folosite, doar internetul nu funcționează.
12 Răspunsuri 12

Trixen_old
Cunoscător
Daca optiunea e sigur activa si resursele disponibile, ai verificat cumva "Data roaming" din telefon? Adesea roamingul de date va fi dezactivat din setarile telefonului chiar daca roamingul in rest e activ. Se intampla acest lucru pentru a preveni costurile foarte mari care pot aparea din utilizarea datelor. Locul exact al setarii difera in functie de telefon si sistemul de operare, insa probabil vei putea folosi functia de cautare in setari pentru a o gasi.

Viocat
Senior certificat
Nu esti in roaming de prea multa vreme, sa ti se aplice politica de utilizare rezonabila a resurselor, nu? Daca esti de putina vreme plecat, verifica setarile pe sim legate de roaming. Bafta la activarea datelor mobile!

FLo1
#StarMember
Schimba operatorul cu un altul acceptat de Orange și care are semnal mai bun în zonă. Oricum, 3G e maxim ce se poate obține în roaming.

Trixen_old
Cunoscător
@FLo1: Daca nu ma insel, am avut LTE in Grecia, Bulgaria, Ungaria si Germania (din ce tin minte), respectiv in SUA. Prin 2008-2012 ma simteam, intr-adevar, limitat la viteza de net. Dupa 2014 nu tin minte.

FLo1
#StarMember
@Trixen: mă bucur pentru tine. Eu am avut altă experiență, cu capturi și teste de viteză chiar și de anul trecut in 15-20 iulie, din buricul Parisului prin Orange France. Le regăsești pe o mulțime de topicuri cu viteza în roaming. Prin 2008 eu abia aveam un telefon cu Android.... de la clasice telefoane cu butoane. Și îmi aduc perfect aminte.

DanielaH
Moderator
@Ștefiii, te-au ajutat răspunsurile primite aici de la membrii Comunității? Funcționează Internetul acum? Te așteptăm să revii cu vești bune.

Ștefiii
Începător
Problema inca nu a putut fi rezolvata internetul nu functiona

DanielaH
Moderator
@Ștefiii, îmi pare rău. Ai incercat să schimbi operatorul, cum a sugerat FLo1? De cât timp ești în roaming?

Ștefiii
Începător
Da, am încercat.Sunt de două săptămâni

DanielaH
Moderator
@Ștefiii, poți încerca să faci o probă cu SIM-ul într-un alt telefon? Ai mai fost în roaming în ultimele luni?

Ștefiii
Începător
Da am probat un alt telefon dar nice cu ala nu funcționează.Am fost in ultimele 2 luni în roaming.Acum când m-am întors în Germania,Am activat din greșeală opțiunea de 10€ de două ori.Poate de asta nu merge internetul?

DanielaH
Moderator
În ultimele 4 luni (123 de zile) ai efectuat cumva în roaming un consum mai mare decât în România? Ca să poți folosi resursele nationale in Spatiul Economic European este necesar ca traficul din ultimele 4 luni să fie majoritar in România. Este cumva și cazul tău?