anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

La activare roaming dispare opțiunea activa

Ssorinn
Începător
De ce după activarea roamingului se dezactivează opțiunea curenta cu minute?
De ce după dezactivarea roamingului nu se activează automat opțiunea care era înainte de roaming? Prin simpla activare a roamingului eu pierd toate beneficiile opțiunii chiar daca rămân în țară și mi se consuma tot creditul!
1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember
Opțiunile doar cu beneficii naționale nu sunt compatibile cu roamingul. Ai putea activa o EO de 10/14 euro care include ambele servicii.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

teacher_
#StarMember
Salut! Pana la urma, dacă îți schimbi opțiunea tu îți asumi asta. E neplăcut, și eu am pățit-o, dar astea sunt condițiile...sunt precizate inclusiv în condițiile generale de utilizare.

Ssorinn
Începător
Salut! Faptul că activez roamingul nu înseamnă că schimb opțiunea. E o mare tâmpenie! Chestia asta mă convinge că am ales un operator care nu respectă clienții! Greșeala mea!

FLo1
#StarMember
Sorine, nu e schimbată nici o opțiune, însă dacă ai o opțiune activă cu resurse exclusiv naționale, la activarea roamingului aceasta se dezactivează nefiind compatibilă cu roaming activat.

Razvan
#StarMember
Opțiunile doar cu beneficii naționale nu sunt compatibile cu roamingul. Ai putea activa o EO de 10/14 euro care include ambele servicii.

Alex78
Începător

M-am lovit si eu de aceasta problema cu activarea roamingului. Este total ilogic explicatia celor de la Orange ca optiunea cu resurse exclusiv nationale nu este compatibila cu serviciul de roaming. Nu am prea mult habar de tehnica dar activarea serviciului de roaming presupune inregistrarea cardului SIM la partenerii Orange din strainatate in asa fel incat sa ai semnal cand iesi din tara! Atat! Optiunea activa, ca este exclusiv nationala sau include si resurse in SEE, trebuie sa se poata folosi in functie de locatia in care se afla persoana! Trebuie lasat utilizatorul sa decida cum isi foloseste telefonul in roaming. Daca eu imi activezi astazi o optiune de 5 euro cu resurse exclusiv nationale, trebuie sa pot sa-mi activezi roamingul cu 1 euro credit fara a pierde optiunea initiala. Acel 1 euro trebuie sa fie suficient sa pot iesi pentru 2-3 ore din tara in asa fel incat sa fie posibil sa fiu contactat de cineva daca este cazul! Daca revin dupa 2-3 ore in tara trebuie sa fie posibil sa ma pot folosi din nou de optiunea mea initiala! E o mare teapa ce o da Orange-ul cu aceste dezactivari de optiuni!

ce gunoaie !!! Nici mie nu mi se pare absolut deloc normal asa ceva !!!

Anonymous2023CL
Începător

Mare scam din partea Operatorului Orange, trebuie sa precizeze clar ca daca activezi nu mai poti reveni la beneficiile optiunii nationale. Asa ceva? Pai daca activezi din greseala roaming in tara practic ti se anuleaza optiunea. Ce e asta, bataie de joc din partea Orange? Nu are niciun sens, ar trebui sa-ti activeze roaming si sa consume din credit pe care il ai, in niciun caz sa anuleze total optiunea nationala.