anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Go UK plus nu funcționează în marea Britanie

Abel1
Junior

Buna, am încărcat opțiunea go UK plus și nu funcționează în marea Britanie, am scos simul și l-am pus înapoi și tot nu merge, am IPhone 11 

12 Răspunsuri 12

FLo1
#StarMember

@Abel1: Bun venit în Comunitate. De cât timp ești în UK și de cât timp utilizezi această opțiune? Utilizarea în roaming a opțiunilor cu resurse este posibilă doar dacă în ultimile 4 luni de zile nu ai consumat în roaming mai mult de 50% din resursele alocate, în comparație cu resursele consumate în țară (național). Pe scurt, consumul de resurse trebuie să fie majoritar național, nu în roaming. Altfel va trebui să consumi doar credit (încărcând credit) pentru a putea utiliza numărul în roaming. Numai bine.    

Eu am ajuns ieri in marea Britanie

@Abel1: Să înțeleg că nu ai mai fost în roaming în ultimile 4 luni și ai avut numărul cu perioadă activă în țară. Atunci nu rămâne decât să încerci să te conectezi manual la un alt operator de telefonie mobilă acceptat de Orange. Posibil ca semnalul / serviciile operatorului la care ești conectat acum să nu ofere cele mai bune condiții de utilizare date mobile. 

Apelare ai încercat? Doar datele mobile nu funcționează sau nici de apelat nu poți?

Nu merge nimic nici apel 

delfinas
#StarMember

Abel, bun venit in Comunitate!!!

E activat roamingul in retea si in telefon?

Da

Esti pe abonament sau prepay?

DanielaH
Moderator

Abel, s-a rezolvat situația?

Nu

DanielaH
Moderator

Abel, ai încercat să selectezi manual alt operator? De primit poți primi apeluri? Ce se întâmplă când vrei să apelezi?

Am încercat, dar nu pot apela nu merge cu alt operator, se Închide fără sa sune 

GeorgianaD
Moderator

Salut, @Abel1 !

Am verificat și noi situația ta, iar pentru a avea semnal în roaming, trebuie să îți selectezi manual rețeaua și ulterior restart telefonului. Dacă utilizezi un telefon marca Apple, poți face asta din Setări, accesezi Conexiune celulară și Selectare rețea, debifezi modul Automat și selectezi un operator din lista disponibilă: aici https://www.orange.ro/roaming/marea-britanie#servicii-tari , finalizezi acțiunea cu restart telefonului.

Te așteptăm cu feedback.