anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

După ce s-a înfăptuit Brexitul, roamingul în Marea Britanie se mai încadrează în SEE?

Razvan
#StarMember
De la data de 1 februarie, Marea Britanie a ieșit din UE, întrebarea este dacă abonamentele Orange mai oferă minute internaționale mobile incluse către aceste destinații și roaming gratuit în acest regat. Sunt tare curios, când se va actualiza mâine dimineață site-ul Orange. Personal, este posibil să beneficiem în continuare de roaming SEE. Voi ce părere aveți?
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Acordul Brexit presupune o perioada de tranzitie pana in decembrie 2020. Pana la 31 decembrie 2020 conditiile raman la fel.

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

Ascary
Campion certificat

Grea intrebare si greu de raspuns. Posibil ca anul acesta sa mai mearga tarifele tot asa.

"Negocierile ulterioare dintre Uniunea Europeană şi Marea Britanie vor stabili ce se întâmplă după 31 decembrie 2020", a declarat Eduard Lovin, vicepreşedintele ANCOM, citat în comunicat."

https://www.google.com/amp/s/m.stirileprotv.ro/lbin/amp/index.php%3farticle_id=3844594

imch
Cunoscător certificat
SEE inseamna Spatiul economic european. Daca nu ma insel, UK inca nu a iesit din Piata Comuna pana nu se stabileste acordul de colaborare comerciala (sau cum ii spune), deci ar trebui sa mai mearga aceleasi tarife pana ies din aceasta "alianta". Acum insa, socoteala de acasa cu cea din targ... SEE pe site-ul Orange este definit ca "tarile membre UE (fara vreo 3 gen Insula Man) plus Islanda, Liechtenstein si Norvegia", deci UK nu se mai califica nici acolo, nici acolo. Cred ca e de intrebat direct la Orange.

Jay
Campion certificat
Păi, având în vedere cat s-a vorbit despre Brexit, până s-a înfăptuit, eu cred ca se vor misca lent si mai departe.. Ma astept sa nu se schimbe nimic anul asta.. Si apoi vom mai vedea 🙂

imch
Cunoscător certificat
@jay Din cate stiu eu, au 11 luni la dispozitie pentru a stabili detaliile concrete ale colaborarii comerciale, daca va exista una :-). Deci, da, anul asta nu se schimba nimic.

Romeo_
Senior certificat
Asa au zis...ca pana la sfarsitul acestui an toate raman la fel...dupa,vom vedea ce si cum se schimba.

Vio73
#StarMember
Eu cred că da, pentru că este un stat foarte important în cadrul Europei și nu are cum să fie neglijat acest aspect. Plus că trăiesc acolo foarte mulți români.

Florin_D
Cunoscător certificat
Parerea mea este ca la aceasta intrebare trebuie sa raspunda cineva din compania Orange Romania! Practic doar cineva din interior ar trebui sa poata aduce un raspuns avizat, corect si concret!

TheSpecialist
Maestru

Chiar ieri am auzit o știre pe tema asta, în care se spunea clar ca pana la sfârșitul anului curent, tarifele de Roaming către și dinspre UK rămân neschimbate, fiind identice cu cele din UE, la fel și libera circulație. Inca se poate intra în UK doar cu cartea de identitate.

O sa vedem ce va mai fi de la anul.

https://www.google.com/amp/s/amp.dcnews.ro/ce-se-intampla-cu-tarifele-in-roaming-din-marea-britanie-dupa-brexit_726856.html

Ascary
Campion certificat
Oricum pentru cetatenii straini din GB raman la dispozitie retelele gratuite de comunicare FB si Whatsapp.

Vio73
#StarMember
Eu cred că va exista o relație specială între UE și Regatul Unit în toate privințele.

Salut! Acordul Brexit presupune o perioada de tranzitie pana in decembrie 2020. Pana la 31 decembrie 2020 conditiile raman la fel.