anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Disfuncționalități în roaming

user_18938885
Începător

Citind mai multe postări am văzut că sunt diverse disfuncționalități ale folosirii acestui serviciu. Inclusiv în urma sesizărilor făcute. Concluzia, cei de la Orange fac escrocherii și fura clienții. Trebuie făcute reclamații la ANPC și autoritățile abilitate , inclusiv plângeri penale! Eu însumi nu pot folosi- nu primesc SMS cu coduri generate instant pentru a putea efectua tranzacții, SMS -uri venind cu întârziere și de 24 de ore (credit consumat) ori deloc! Orange are multiple sesizări și nu face nimic. Este convenabil sa fure clienții!

3 Răspunsuri 3

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

In momentul in care esti in roaming, folosesti infrastructura operatorilor de acolo. Nu Orange iti furnizeaza serviciile in cazul asta. Operatorul de acolo iti furnizeaza serviciile, in baza unui parteneriat de roaming.

Ceea ce inseamna ca, cel mai probabil, problema nu e la Orange. Revin cu recomandarea de a incerca si alti operatori de roaming facand o selectie manuala de retea.

Client Orange

Si ce faci daca nu poti sa te conectezi manual pe alte retele, doar pe cea care merge automat ? In Germania nu poti sa te conectezi tot timpul pe reteaua de la Telekom.de sau vodafone.de, doar pe o2-de. Si pe o2-de, nu pot sa fiu sunat, nu pot suna, e absolut inutil roaming-ul. Platesc optiune de 25 euro efectiv degeaba.

 

Eu zic ca voi ar trebuii sa va reglati conturile sau conditiile de utilizare cu o2-de in Germania, cel putin.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

In cazul asta e vorba de Georgia. De asemenea, voiam doar sa mentionez ca aici in comunitate suntem, in mare parte, clienti ca si tine. Deci, cu toate ca mi-as dori foarte mult sa te ajut cu problema din Germania, nu exista niciun fel de conturi sau conditii de utilizare pe care sa le pot influenta eu, din pacate. 🙂

Client Orange