anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu merge abonamentul Orange in SEE?

Petra727
Începător
De ce nu merge abonamentul Orange in SEE (Germania, Olanda, Ungaria)?
7 Răspunsuri 7

DanielaH
Moderator
Salut, Petra727! Bun venit în Comunitate! Dă-ne, te rog, mai multe detalii. Ce anume nu merge (voce, date)? Ce abonament ai? Ai serviciul de roaming activat? De cât timp ești în roaming?

Jay
Campion certificat
Salut! Nu toate abonamentele au acces la roaming. În acest moment ai acces la roaming SEE cu un abonament de minim 10€.. exceptând ofertele de genul celei cu FUN 10 redus la 8 €, la prelungire online.. Ce abonament ai? Știi ca ar trebui sa ai acces la roaming? Setările telefonului le-ai verificat, sa ai și de acolo activat roaming-ul?

Petra727
Începător
Abonamentul este de 12€, de peste 16 ani, și pâna in aprilie a mers. Este tel. soțului, nu poate fi sunat și nu poate suna de două luni. Când trece dintr-o țară în alta, primește mesaje de conectare la rețele, însă atât.

delfinas
#StarMember
Daca a stat mai mult plecat decât în țară, o fi depășit limita rezonabilă de consum, dar în situația asta ar fi trebuit să aibă în continuare acces la servicii mobile, dar ar fi făcut extracost.

Petra727
Începător
Așa este, ar trebui să aibă acces contra cost. Interesant este că atunci când a plecat, am putut vorbi doar din Austria. In Ungaria, Germania, Olanda, Belgia nu.

delfinas
#StarMember
Când a fost în țară nu a luat legătura cu cineva de la Orange? Poate are o restricție pe cont și doar de cei de la Orange poate fi rezolvata.

Petra727
Începător
Problema a apărut când a plecat ultima dată. De la Orange mi-au spus că ei văd cartela activă, OK.