anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu este fuctionala optiunea 10e roaming in spania?

Diana321
Începător
Optiunea de roaming 10 e este practic nefunctionala in spania ….. INTERNETUL NU MERGE DELOC ESTE RUSINOS
7 Răspunsuri 7

delfinas
#StarMember
Diana, bun venit in Comunitate!!! De cat timp esti plecata din tara? Ai verificat setarile telefonului, e activar internetul mobil in roaming?

TheSpecialist
Maestru
Din câte știu opțiunea de reîncărcare cu 10 euro pt roaming in spațiul comunitar european este disponibila exclusiv online. Altfel trebuie sa reîncarci cu minim 12 euro. De asemenea atenție sa nu fi depășit utilizarea rezonabila a resurselor in afara tarii , dacă ai folosit cartela mai mult în afara tarii decât în Ro.

FLo1
#StarMember
...și ca să completez, pentru că tocmai ce am re-testat opțiunea de 10€ în roaming: un RESTART este mai mult ca sigur necesar. Degeaba te conectezi direct din "mod avion" la o rețea locală. Mai ales datele mobile se activează abia după restart.

Diana321
Începător
Ok. , multumesc . Am activat optiunea din my orange , nu am avut ce depasi deoarece nu a functionat deloc si e activata de 3 zile.. nu merge nici cu resetare …..

delfinas
#StarMember
Ai activat roamingul din setările telefonului? Doar cu internetul mobil ai probleme sau nu merge nici să suni?

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ce model de telefon folosesti? Ca idee, la Android, optiunea de care vorbeste delfinas se regaseste in Settings > Network & Internet > Mobile Network > Roaming (sau poate fi Data Roaming, la unele modele). Acea optiune trebuie sa fie activata pentru a putea beneficia de date in roaming. La iOS, optiunea se regaseste in Settings > Cellular > Cellular Data Options > Data Roaming. Ca si la Android, optiunea trebuie sa fie activata pentru a avea date mobile in roaming.
Client Orange

DanielaH
Moderator
@Diana321@, te-au ajutat răspunsurile primite aici? Ai reușit să activezi serviciul de roaming?