anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce în Italia am roaming cu intermitență?

Geac
Junior
Sunt în Italia de 3 zile , roamingul functioneaza cu intermitenta, un minut am 10 minute nu. Am stat în Austria 4 zile înainte și nu am avut nici o problemă. Orange se laudă cu servicii de calitate, dar din experienta mea din ultima perioadă și din ofertele de roaming de pe prepay am impresia că utilizatorii de prepay care vor și roaming îi încurcă. Poate mă lămurește cineva, că eu deja incep să îmi fac o părere și vreau și alte opinii.
34 Răspunsuri 34

Romeo_
Senior certificat
Geac,e ceva asemanator cu Romania...fiecare retea si-a luat cate o zona si cred ca depinde de stalpii care emit semnalul a carei retea sunt.In unele tari e mai extins Digi in altele Orange.

Razvan
#StarMember
Ai rezolvat ceva până la urmă?

teacher_
#StarMember
Poate s-a întors în țară....

Miha_Z
#StarMember
@Geac, n-o lua personal. Nimeni n-are nimic cu tine si in niciun caz n-o sa ridicam Orange-ul in slavi, acolo unde are probleme. Noi am venit cu variante de solutii la problema indicata de tine. Daca nicio varianta nu te-a putut ajuta sau vroiai sa fim de acord cu ceea ce zici, ne pare rau ca te-am dezamagit. 😉

Liva
Junior entuziast
Merge internetul doar daca activezi de la setari internet in roming. Depinde si de reteaua care te preluiaza. De la o zona la alta poate diferi reteaua. Datele mobile sunt specificate. Daca le-ai consumat intri pe cost suplimentar. Daca cade netu inchizi si deschizi din nou datele mobile. Mai sunt fluctuatii dar foarte mici. Eu nu am avut probleme majore.