anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Datele mobile nu merg in Bulgaria

AN92
Junior

Buna,

Sunt de 2 zile in Bulgaria, in tara am folosit optiunea cu 8 euro, iar cand am trecut vama mi-am bagat credit 16 euro sa il pot folosi cele 5 zile cat stau aici. Merge sa fiu sunata si sa sun dar datele mobile nu imi merg, oare de ce? Daca ma poate ajuta cineva, va rog frumos. Mulțumesc!

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember

Salutare!

Să nu se fi dus creditul, dacă nu ai activat o opțiune, ai verificat? 

Ai încercat și să selectezi manual un alt operator, poate pe cel care te-ai conectat nu este semnalul bun? Vezi eventual și în setările de rețea, să se conecteze măcar pe H+, pentru că vocea poate funcționa și pe E ( edge), dar datele mobile sunt cam inutilizabile dacă nu ai rețea măcar H+.

Revino cu detalii!

Dacă tot nu funcționează ,intră în legătură cu un operator:

https://www.orange.ro/servicii/chatbot/Baftă! 

Baftă multă !

Gasesc o singura retea la care nu se conecteaza, nu mai avem in grup pe cineva cu orange din pacate.

teacher_
#StarMember

Salut! Asta este ceva mai mult pentru copii, dar merita sa incerc.... Verifica în setările telefonului daca ai active datele mobile in roaming. Este o căsuță care trebuie bifată acolo, in setări. 

Am facut aceasta setare

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Tind sa cred ca nu ai si o optiune activa, si probabil esti pe Edge, ceea ce inseamna ca nu prea poti sa deschizi nimic. Inteleg ca ai incarcat cu credit 16 euro, dar nu ai activat si o optiune cu roaming.

Daca am inteles bine, si inca ai credit, activeaza o optiune (cea de 12 euro de exemplu), din My Orange, si ar trebui sa fie ok. Poti face lucrul asta fie direct de pe telefon, prin WiFi (din moment ce nu ai date mobile), sau de pe un laptop/desktop.

Client Orange

FLo1
#StarMember

@AN92: Dacă preferi credit și nu activezi opțiune cu resurse, dacă ai roamingul activat (putând fi sunată), atunci schimbă operatorul local, eventual poate ajută și un restart. Atât timp cât "data roaming" este activat ar trebui să fie ok.

Pololică
#StarMember

Salut!

Persoanele cu care esti in vacanta pot folosi internetul? Ar fi ideal sa fie si ei la Orange fara optiune pentru a pastra similaritatile.

Ar mai fi o varianta: resetare setari de retea (va sterge toate setarile bluetooth, wifi si date mobile). Eventual verifica daca ai APN-ul corect.

DanielaH
Moderator

@AN92, ai încercat conectarea manuală la un alt operator? S-a rezolvat situația?