anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Daca am abonament de 7 euro, mi se activeaza roamingul automat in Viena?

alex_29
Începător
Daca am abonament de 7 euro, mi se activeaza roamingul automat in Viena?
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Sunt două variante de abonament de 7 euro ( cu și fără roaming). Trebuie să verifici din My Orange sau de la *100#, dacă ai activ roamingul. Succes!

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

imch
Cunoscător certificat
Alex, eu te-as sfatui sa verifici in My Orange, pentru ca eu m-am trezit in Frankfurt fara roaming. Nu cred ca valoarea abonamentului este relevanta, ci optiunea ta pe cont. La mine era setat roamingul ca fiind inactiv (desi aveam resurse in abonament). Nu e mare lucru sa verifici si, eventual sa activezi roaming-ul, ca sa nu faci flick-flack-urile pe care le-am facut eu cu gasirea unei retele wifi si activarea serviciilor de roaming. Nu te costa nimic sa le ai permanent activate. Daca nu ai idee cum sa o faci, revino aici si te ajutam.

Trixen_old
Cunoscător
Daca nu ai activat roamingul manual o data, in mod implicit stiu ca este inactiv. Intra in MyOrange -> Servicii -> International si roaming -> La Roaming du-te la "Vezi status servicii pentru numerele tale" si vezi sa fie activat serviciul. Diferenta intre "activ" si "activ (Roaming toate tarile)" cum apare la mine este ca daca nu vorbesti cu un consultant (chat, la 300 sau intr-un shop) ti se activeaza doar roamingul in tarile din Spatiul Economic European si probabil doua-trei in plus. Daca pleci intr-o tara prin Asia/Africa sau SUA vei avea nevoie sa ceri in mod explicit activarea serviciilor de roaming acolo, chiar daca iti activezi in prealabil o oferta precum Go World cu minute in tara destinatie. Editare ulterioara: indiferent de valoarea abonamentului, nu toate abonamentele au acces in roaming. Cele care au beneficiaza de mai putin trafic de internet national. Raspunsul meu pleaca de la presupunerea ca abonamentul tau are acces in roaming. Acest lucru poate fi verificat si in imaginea anexata, intrucat acolo doua din cele trei abonamente nu au acces.

Razvan
#StarMember
Dacă abonamentul este doar cu resurse naționale incluse, nu vei avea acces în roaming SEE. Trebuie să verifici la *100*5*2# dacă roamingul este activ.

Vio73
#StarMember
Sunt două variante de abonament de 7 euro ( cu și fără roaming). Trebuie să verifici din My Orange sau de la *100#, dacă ai activ roamingul. Succes!

Ascary
Campion certificat
Daca sunt doua feluri de abonament la acelasi pret,cu si fara roaming,de ce pretul este identic?

Trixen_old
Cunoscător
Variantele cu trafic national fara acces în roaming oferă mai multe resurse. Variantele cu roaming au mult mai puțin internet national. @Vio: îți mulțumesc, uitasem complet de asta. Eu am unul din abonamente la 9 euro cu trafic exclusiv national...

Vio73
#StarMember
Cele cu trafic național au 50 GB, iar cele fără, 40 GB.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@alex_29 te-au ajutat răspunsurile primite? Dacă da, poți marca cel mai bun răspuns cu "Soluție".

Razvan
#StarMember
Astăzi am citit despre un studiu și în Romania, mai mult de 50% de posesorii de abonamente la telefonie mobilă nu acces la roaming, ci doar cu resurse naționale.

FLo1
#StarMember
@Ascary: pentru ca abonamentul a fost incheiat in conditii diferite. Sunt si abonamente cu acces roaming, dar si abonamente cu acces exclusv national si fara acces roaming, desi au valori de abonament identice.