anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum primesc mesaj din Ro eu fiind în SUA

Manuela91
Începător

bună, mi-am încărcat cartela prepay cu opțiunea de a primi mesaje din Ro in SUa, dar pe contul meu orange îmi spune ca serviciul roaming nu poate fi activat pt acest nr și ca este suspendat nr. dar am opțiune activa . Cum pot sa fac sa primesc un mesaj din România pe cartela cu nr de România, eu fiind deja in STate? Mulțumesc 

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Bună, @ Manuela91,

Consultă toate informațiile de mai jos și dacă nu reușești în niciun fel, intră în legătură cu un consultant din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contract și feedback - Scrie-ne - transfer operator.

Dar urmărește aici ce trebuie să faci înainte:

https://www.orange.ro/help/cum-activez-serviciul-roaming-dac-nu-sunt-n-ar-7668

 Și aici ( sigur, doar ce te interesează):

https://www.orange.ro/roaming/statele-unite-ale-americii/

 Sper să reușești cumva!

Succes!

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Este un numar pe care il folosesti zilnic? Esti in roaming de mult timp? Ce optiune ai activat? Ai si credit pe cartela?

Banuiesc ca problema in cazul tau este faptul ca ai numarul suspendat. 
Eventual incearca sa iei legatura cu un consultant pe chat-ul Djingo de aici (trebuie sa scrii: transfer operator) si vezi daca te poate ajuta mai mult. Programul de lucru este de luni pana vineri 08:00-20:00, ora Romaniei. 

Client Orange

FLo1
#StarMember

@Manuela91: Despre ce opțiune este vorba, când ai activat această opțiune și de cât timp ești în roaming? Pe de altă parte, să restartezi telefonul și să încerci selectând manual un alt operator dacă cel selectat actual nu poți transmite mesaj / apela. Dacă încarci cu credit, îți recomand să utilizezi meniul SelfCare (prin apel la *100# ) accesibil și din roaming. Te așteptăm în Comunitate cu informații actualizate despre situația ta. Numai bine.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Ne-ai oferit doua informatii care nu ar trebui sa fie in aceeasi propozitie: numar suspendat, dar ai reincarcare care sa-ti ofere acces la roaming.  SUA, nefiind in UE, nu stiu sa ai vero limita de consum la care sa te raportezi pentru utilizarea rezonabila (oricum, ai doar doua variante: ori consumi din credit, ori activezi optiunea de 16E).

Poti pune un screenshot cu eroarea la activarea roamingului?

Razvan
#StarMember

Bună! Dezactivează opțiunea cu beneficii naționale și reîncarcă cartela cu credit pentru a beneficia de roaming. 

DanielaH
Moderator

@Manuela91, s-a rezolvat situația? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii.