anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum dezactivez o optiune GO UK si GO UK plus

Madarazvan
Începător
Sunt plecat într-o țară din SEE si am activat din greseala GO UK si GO UK plus si nu imi mai merge netul roming
1 Soluţie acceptată‚

Viocat
Senior certificat
Dezactivarea unei opțiuni se poate face: din contul tău My Orange, secţiunea Tarife și opțiuni – Opțiuni active prin apel la *100# , ramura Opțiuni, apoi Opțiunile mele active. Vei vedea afișate opțiunile active în contul tău în momentul respectiv. 1. dacă ai activă o opțiune recurentă, selectează « anulare reactivare opțiune » pentru a activa apoi opțiunea care te interesează 2. daca ai activă o opțiune de tipul recharge&go, selectează “dezactivează opțiune” ​Dacă ai o opţiune cu minute activă şi vrei să o înlocuieşti cu o altă opţiune, cea veche va fi dezactivată automat. Beneficiile vor fi disponibile până la data lor iniţială de valabilitate. În cazul în care dezactivezi o opţiune de internet, vei pierde beneficiile neutilizate în momentul dezactivării. Informatii preluate de aici https://www.orange.ro/help/cum-pot-activa-sau-dezactiva-o...

Vizualizare soluţie în postul original

2 Răspunsuri 2

And04
Cunoscător certificat
Salutare, Madarazvan Intra in MyOrange, apoi la Tarife si optiuni si apoi la Optiuni si le dezactivezi. Vezi in acest scurt video pasii: https://www.orange.ro/help/arhiva/contul-meu/pot-activa-sau-modifica-optiuni-pentru-abonamentul-meu-77885

Viocat
Senior certificat
Dezactivarea unei opțiuni se poate face: din contul tău My Orange, secţiunea Tarife și opțiuni – Opțiuni active prin apel la *100# , ramura Opțiuni, apoi Opțiunile mele active. Vei vedea afișate opțiunile active în contul tău în momentul respectiv. 1. dacă ai activă o opțiune recurentă, selectează « anulare reactivare opțiune » pentru a activa apoi opțiunea care te interesează 2. daca ai activă o opțiune de tipul recharge&go, selectează “dezactivează opțiune” ​Dacă ai o opţiune cu minute activă şi vrei să o înlocuieşti cu o altă opţiune, cea veche va fi dezactivată automat. Beneficiile vor fi disponibile până la data lor iniţială de valabilitate. În cazul în care dezactivezi o opţiune de internet, vei pierde beneficiile neutilizate în momentul dezactivării. Informatii preluate de aici https://www.orange.ro/help/cum-pot-activa-sau-dezactiva-o...