anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum activez roaming-ul daca sunt in Bulgaria?

Dan_mihai_crait
Începător
Cum activez roaming-ul daca eu sunt in Bulgaria si am doar internet in hotel? My Orange nu-mi este de nici un folos.
7 Răspunsuri 7

Trixen
#StarMember
Salutare! In ce sens My Orange nu iti este de folos? Eu mi-am activat roaming-ul din My Orange: 1. Din browser de pe computer mergi la Servicii->International si Roaming -> (Roaming) Vezi status serviciu pentru numerele tale -> (la Actiuni Disponibile) activeaza 2. De pe telefon: din meniul de jos tap pe cele trei punctulete apoi Servicii -> Roaming si International -> activeaza pe numarul tau Poti activa si luand legatura cu un consultant Orange (chiar si din chat Djingo poti solicita transferul la un consultant), dar iti recomand direct din aplicatie. Sigur merge si e mult mai rapid/simplu. Dupa activare, asteapta 5-10 minute si da-ti un restart de telefon. Atat.

FLo1
#StarMember
@Dan mihai craita: Bun venit în Comunitate. De ce ”nu-ți este de nici un folos MyOrange”? Aș înțelege dacă nu ai avea conexiunea WiFi a hotelului, dar dacă nu îți place aplicația poți utiliza varianta din browser a MyOrange, adică accesând contul tău orange.

Vio73
#StarMember
Salutare! Atunci ia legătura cu Serviciul clienți prin Chat Djingo și cere activarea roaming. Alte variante nu prea mai ai!

Dan_mihai_crait
Începător
Am incercat toate variante si da eroareee

Suren
Explorator
Ce abonament ai? Trebuie sa ai si un plan tarifar compatibil cu Roaming. De exemplu Fun 10 sau mai mare.

delfinas
#StarMember
Ce eroare îți dă, poți face o captură de ecran? Ce abonament ai sau ce opțiune prepay ai activată? Trebuie abonament de minim 10 euro sau opțiune de minim 12 euro, pt a avea acces la roaming.

DanielaH
Moderator
@Dan mihai craita, s-a rezolvat situația? Funcționează roaming-ul?