anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cost suplimentar roaming Olanda

GabrielaV
Începător

Buna, am un abonament de 11 euro pe numărul soțului. Sotul abia a ajuns in Olanda și deja am cost suplimentar 11,99 euro din alte servicii. Care este cauza daca abonamentul are și date roaming? El nu a sunat pe nimeni și nici mesaj nu a trimis.

6 Răspunsuri 6

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Da...dar datele mobile nu cumva au fost deschise pe parcursul calatoriei? Pentru ca se poate sa fi trecut prin zone/tari/teritorii care nu fac parte din SEE, sau intra in alte conditii, si din cauza asta sa aiba cost suplimentar.

De asemenea, daca calatoreste des in SEE, si are mai mult de 60 de zile (cumulat) din cele 123 la care se face raportarea, e posibil sa fi atins limita de utilizare rezonabila a serviciilor in roaming. Mai multe detalii aici.

Client Orange

teacher_
#StarMember

Salut! @GabrielaV , pe langa tot ceea ce a zis colegul nostru, este posibil ca telefonul sa fi făcut upgrade la tot felul de aplicații, care sa fi generat cost suplimentar. Oricum, pe factura va apărea detaliat din ce s-a făcut costul suplimentar. Poți găsi factura detaliata în aplicația My Orange, după data emiterii. 

delfinas
#StarMember

"Alte servicii", pe langa ce au scris colegii, ar putea insemna si plata unor taxe prin abonament. Pe sot l-ai intrebat daca a facut o plata sau a trecut printr-o tara care nu e in SEE?

DanielaH
Moderator

Gabriela, s-a clarificat situația cu costul suplimentar?

GabrielaV
Începător

Da.multumesc

Poti sa ne spui cum s-a rezolvat, de unde provenea acel cost suplimentar? Raspunsul tau poate fi de folos si altora.