anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Conectare operator roaming Grecia

aandrei
Junior

Salutare! Acum o zi am ajuns in Grecia, iar dupa ce am constatat ca semnalul operatorului Cosmote nu este suficient de bun am încercat sa selectez manual un alt operator. Dupa selectarea oricaruia dintre ceilalți doi operatori din Grecia (Vodafone sau Wind) telefonul nu se conectează in rețea (scrie no service). Menționează ca pe Cosmote se conectează. Am verificat pe site ul Orange daca are un parteneriat cu operatorul/operatorii respectivi si am constatat ca exista. Cum pot sa ma conectez la ceilalți operatori? Multumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember

Salutare! În Grecia, Orange te conectează doar pe Cosmote, deși au parteneriat cu Vodafone/Wind, așa cum apare pe site, nu îți mai permit conectarea la aceștia, posibil să fie legat de costuri. 

Vizualizare soluţie în postul original

26 Răspunsuri 26

delfinas
#StarMember

Andrei, bun venit in Comunitate!!!

Orange avand contract cu ei, nu trebuie sa faci ceva special, trebuie doar sa selectezi o retea partenera care are semnal in zona in care te afli. Daca doar Cosmote are semnal, asa slab cum e, inseamna ca celelate 2 retele nu "bat" pana acolo, așa că rămâi cu ce funcționează acolo.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Îmi pare rău pentru situația neplăcută prin care treci, dar din păcate, dacă doar Cosmote are semnal si este slab, iar ceilalți nu au, nu prea ai variante. În roaming depinzi de semnalul rețelelor partenere! Încearcă să mai dai un restart/ mod avion și să revii. Dacă nu reușești, poate ai varianta cu wifi pe wathapp.

Posibil să fie la ei ceva probleme cu rețele de la problemele care sunt!

Baftă!

 

FLo1
#StarMember

@aandrei: Bun venit în Comunitate. Verifică semnalul operatorului în altă locație/condiții: undeva la 5-10km, înăuntru/afară. Reîncearcă în altă locație și pe ceilalți operatori: acolo unde ai încercat posibil să nu aibă semnal prea bun. Te așteptăm pe topic cu actualizări ale situației tale.

Razvan
#StarMember

Salutare! În Grecia, Orange te conectează doar pe Cosmote, deși au parteneriat cu Vodafone/Wind, așa cum apare pe site, nu îți mai permit conectarea la aceștia, posibil să fie legat de costuri. 

dtruqtek
Junior entuziast

Nu pot  suna nici eu  din Gecia Thassos  in Romania !!!  Activat Roming din tara degeaba....  Pot doar   primi  apeluri....Optiunile  16 Euro  si 6 Euro active dar tot degeaba...

Solutii  ?

Multumesc frumos anticipat

@dtruqtek: Atât timp cât poți primi apeluri e ok... parțial. Ai verificat traficul de date realizat? A funcționat de la activarea în Grecia sau nu? Ai încercat alternative cu alți operatori sau în altă locație din Thassos? Sigur ai ”roaming date” activat din telefon? Ai aici un scurt ghid/tutorial, sper de folos. Numai bine.

dtruqtek
Junior entuziast

Multumesc frumos Dl. FLo1 !

 

Va  tin la curent cu situatia mea...Sunt date consumate de net in ultimele 12h

  ( cam 2 , 5 GB    )

 

Dar.... nu pot suna pe mobil sau fix in tara  Romania

dtruqtek
Junior entuziast

Doar pot primi apeluri

 

@dtruqtek: Bănuiesc că e prima utilizare în roaming a numărului în ultimile 4 luni de zile. Corect? Dacă da, atunci e o problemă cu operatorul din zonă, iar singura șansă este de a-l schimba cu un altul din lista de operatori care vă apare la o căutare manuală a rețelelor mobile. De asemenea, numărul a avut opțiune activă (și utilizată inclusiv național) în ultimile luni de zile?

dtruqtek
Junior entuziast

Da... Acelasi lucru am patit si in Africa de Sud - Zanzibar din pacate....

Am cumparat o cartela locala ... Se pare ca nu este ideala in general   ideea de PrePay  Grecia in Roming...

 

Apar probleme  de 1000 de feluri...

 

Va tin la curent oricum

@dtruqtek: Să clarificăm: ai mai folosit în roaming numărul sau nu?Național (în țară) cât ai folosit numărul cu opțiune activată? Opțiunea de 6 euro a fost activată înainte sau după cea de 16 euro? Ce operatori ai încercat sau ai disponibili în Thassos pentru conectare?

dtruqtek
Junior entuziast

Ordinea  activarilor :

1  - Am activat 6 Euro

2 - Am activat  16 Euro

 

dtruqtek
Junior entuziast

Va tin la curent oricum dupa ce  verific toate situatiile.

 ( La fel patesc si ceilalti insotitori )  doar cei cu prepay  ORANGE

@dtruqtek: Dacă situația ta nu e singulară, rămâne să verifici locația (prin schimbare ei) sau operatorul local la care ești conectat (prin schimbarea cu un altul disponibil).