anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce se intampla cu un numar suspendat?

Marcelino5
Începător
numar suspendat
3 Răspunsuri 3

Jay
Campion certificat
Salut! Ai dat cam putine informatii pentru a primi un raspuns exact la ce te intereseaza pe tine.. Un numar de prepay dupa expirarea optiunii intra in perioada de gratie (cand scrie suspendat in contul tau de client, dar, poti primi apeluri si mesaje, nu poti tu sa suni sau sa trimiti mesaje), iar cand expira perioada de gratie, numarul intra pentru cateva luni in carantina si apoi este repus in circulatie.. Daca este vorba de un abonament suspendat pentru neplata, de asemenea sunt restrictionate serviciile, pana achiti datoria.. Sursa: https://www.orange.ro/help/ce-trebuie-s-tiu-despre-suspendarea-abonamentului-pentru-neplat-15 Daca te referi suspendat pentru ca renunti tu la el, atunci intra in carantina cateva luni si apoi este repus in circulatie..

FLo1
#StarMember
"Un număr suspendat" își va căuta un proprietar în cel mai scurt timp, indiferent de formă: prepay sau postpaid. Dar, pentru vechiul proprietar, acesta este un detaliu care nu-l mai influențează în viitor, ca și viața de... dincolo.

DanielaH
Moderator
@Marcelino5, bun venit în Comunitate! Am văzut că ai încadrat întrebarea în subcategoria Roaming. Ești în roaming și nu poți folosi resursele? Ai abonament sau cartelă PrePay? Din ce motiv este suspendat numărul? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii ca să te putem ajuta cu răspunsuri. Mulțumim.