anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am probleme cu costul suplimentar pentru Roaming

Iliutaedu93
Începător
Buna, am un abonament de 24€ astăzi am primit mesaj ca am atins limita de 50€ cost suplimentar și voi fi restricționat pentru internet.. se poate face atâta cost? Nu am fost in Serbia sau Elveția.. și dacă am 50€ Limita cum pot face 780?
7 Răspunsuri 7

mihai_13
Senior certificat
- Iliutaedu93 - pana una alta inchide datele ca ai sa ajungi la preturi astronomice - si ia contact cu Orange sa-ti explice unde este problema de ai ajuns sa ai acest cost suplimentar ( ai aici numerele de telefon la care sa suni - https://comunitate.orange.ro/questions/2012182-numere-telefon-asistenta-orange )

arsradu
Maestru certificat
Nu sunt foarte sigur ca acel cost de 700 euro e din roaming. De asemena, vorbim de un abonament migrat de la Telekom, asa-i? Daca da, ai aici mijloacele de contact: https://comunitate.orange.ro/questions/2786156-informatii-generale-serviciile-produsele-orange-romania-communications Da-le un telefon sa-ti spuna de unde e acel cost. Posibil sa fie o eroare de facturare.

Iliutaedu93
Începător
Am luat legătura cu orange, nu mi se oferă nici-un răspuns clar, ba ca s-ar putea greșeală ba ca nu știu ce.. am făcut reclamație de 6 zile și nu am primit răspuns.. o sa-i dau in judecată

Csabi_HD
Junior
Buna ai rezolvat ceva pana la urma? sunt si eu in situatia ta. Multumesc

Iliutaedu93
Începător
Salut, m-au trimis la cei de la Telekom.. eu sunt portat la Orange.. cei de la Telekom mi-au spus ca este o eroare de cost ca au fost ceva probleme cu o rețea din Austria.. pe data de 26 o sa primesc factura.. sper sa se rezolve

Csabi_HD
Junior
Multumesc. in aplicatie costul ti-a ramas acelasi sau l-au modificat?

Iliutaedu93
Începător
E același, peste 2 zile o sa văd la factura