anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am optiune de 12 euro credit dar nu pot vorbi, locuiesc în Germania

Adriana_Habur
Începător
Imi incarc creditul cu 12 euro (optiune) si nu pot vorbi cu nimeni imi scrie ca nu am credit suficient
4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator
Adriana, bine ai venit în Comunitate! De cât timp ești plecată din țară? În ultimele 4 luni ai efectuat cumva în roaming un consum de minute mai mare decât în România? Ca să poți folosi resursele nationale in Spatiul Economic European conform ofertei de care beneficiezi este necesar ca traficul de voce și date din ultimele 4 luni să fie majoritar in România. Este cumva și cazul tău?

FLo1
#StarMember
@Adriana: Bun venit in Comunitate. Pentru a te lamuri asupra situatiei urmareste acest topic: https://comunitate.orange.ro/questions/2464329-roaming-durata-123-zile Mai gasesti si altele similare in Comunitate. Ideea este ca resursele utilizate in ultimile 123 de zile nu este permisa utilizarea acestora in roaming in mai mult de 50% din perioada, raportat la utilizarea in tara (national, in Romania). Daca petreci o perioada mai indelungata de timp in Germania, iti recomand sa iti cumperi un SIM cu numar local, de Germania. Revino pe acest topic cu detalii sau solutii care le-ai ales sa te ajute.

Adriana_Habur
Începător
Eu nu vorbesc des de pe Orange,chiar aproape deloc,tin cartela pt când merg în tara . E aiurea sa incarc 12 euro și sa nu pot vb cand am nevoie. In tara merg o data la 2-3 ani,mama mea merge mai des și ea o folosește

FLo1
#StarMember
@Adriana: Nu conteaza cat de mult/putin o folosesti, ci de CÂTE zile o folosesti. Chiar si in Romania, "zi de utilizare" este o zi in care s-a efectuat un apel, sms sau date mobile. Doar prezenta SIMului in tara nu va fi considerată "zi de utilizare". ______________________ Daca revii in tara la 2-3ani, utilizeaza un SIM local cu numar de Germania. Sim-ul de Orange asigura-te doar sa nu expire perioada de gratie aferenta, riscand astfel sa pierzi numarul.