anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am nevoie de roaming, am un abonament de fun 8

Danib99
Începător

Buna ziua,

 

Am nevoie de roaming însă momentan am un abonament de fun 8, am modificat pe o luna din aplicație la fun 11 însă modificarea nu s-a făcut. 
Eu plătesc factura pe 7.. însă am nevoie de roaming săptămâna asta. 

modificarea se face in luna următoare (adică după venirea următoarei facturi)? Dacă da, exista alta posibilitate sa am roaming pana atunci? 

13 Răspunsuri 13

delfinas
#StarMember

Danib, bun venit in Comunitate!!!

Da, de obicei, oferta noua se aplica la urmatoarea data de facturare. E cam complicat ca intr-o luna facturata sa fie 2 planuri tarifare. Poti incerca sa-i contactezi pe cei de la Orange sa incerci sa obtii urgentarea trecerii la noul abonament. Poti incerca sa iei un prepay pt plecarea din tara, pe o perioada scurta.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Trebuie să vorbești cu ei, pentru că dacă îl modifici din aplicație, va fi mărit pe 12/ 24 luni.

Poți s-o faci la telefon( 300/ 0374300300) sau pe Chat Djingo:

https://www.orange.ro/servicii/chatbot/

 

Baftă!

FLo1
#StarMember

@Danib99: Bun venit în Comunitate. Cel mai simplu, de azi pe mâine, roaming activat ai la un SIM prepay: fără complicații și utilizat câteva zile de ....vacanță. O certitudine. Altfel e cam dificil atât ca timp, cât și ca etape de parcurs și care nu pot fi sărite.

user_17520530
Începător

Știu pe cineva care a avut exact nevoile tale. Suni și spui ca vrei roaming, o sa îți propună un abonament cu resurse în roaming pe care la revenirea în tara suni și spui ca renunti la acel abonament. Asta trebuie sa fie în maxim 14 zile pentru ca asta  e durata maxima pentru a renunța la un contract în derulare. Vei plăti ce ai consumat și asta e tot. Succes! Dacă nu te mai afli sub un contrat sunt variante bune de noi abonamente la 50%, începând cu cel de 11 E care va fi 5, 5 E la plata care are și resurse în roaming. 

@user_17520530: Și eu ”știu pe cineva” care a procedat conform celor descrise de tine și a rămas pe abonamentul cu roaming 24 de luni, nu 14 zile. Teoria e frumoasă, practica e păcătoasă. 

Nu știu pe cine știi tu, dar persoana despre  care  vorbesc e fratele meu care face treaba asta în fiecare an de vreo 5 ani cred. Luna trecuta a fost ultima data când a procedat asa și nu a rămas cu nimic.... nedorit. Fiecare, cum se pricepe, descurca, se informează. Când nu știi sa procedezi, te cam arzi. 

”Când nu știi”... faptele vorbesc. Eu am prepay, deci nu se aplică. Însă găsești topicuri în Comunitate cu astfel de ”sfaturi” care nu s-au încheiat taman conform calculelor descrise. Iar aceasta e un fapt, nu poveste.

Din povesti poate știi tu, eu știu exact cum am procedat pentru  ca eu am vorbit la call centre pentru fratele meu pentru ca eu sunt titularul de număr. Când am zis, am zis din ce am făcut eu personal nu din ce zice unul sau altul din povesti. Asa ca, nu ma poți contrazice atât timp cât știu bine ce am făcut. 

@user_17520530: Succes și pe viitor. O zi bună.

Danib a cerut deja trecerea la un abonament  care ii ofera accesul la roaming. Problema lui e cand se activeaza noua oferta, pt ca lui ii trebuie saptamana viitoare, dar urmatoarea data de facturare, cand ar trebui sa intre in actiune noul abonament, e pe 7 august. In cazul tau, oferta noua s-a activat imediat sau la urmatoarea data de facturare?

Danib99
Începător

Va multumesc mult tuturor pentru răspunsuri. Pana la urma după ce am citit comentariile am ales prepay, însă acum sper sa nu îmi activeze cei de la orange (cum am pus în aplicație fun 11 pentru o luna, chiar dacă le-am scris ca nu mai doresc, însă în weekend-uri nu răspund)

@Danib99: Atât timp cât nu ai o confirmare concretă de trecere la FUN11, nu ar trebui să fie probleme. Și oricum trebuie să ai cel puțin un mesaj de activare dacă e să fie.... Sfat: activează prepayul din timp pentru o perioadă de utilizare și național. Va fi mai ok ulterior. Te așteptăm cu actualizări. Numai bine. 

Foarte bună alegere!!! Cum a zis și Flo, ai grija sa activezi roamingul inca de când pleci din țară.

In funcție de țara unde mergi, ai grija sa activezi opțiunea corecta de roaming!

Cât despre trecerea la un abonament superior, ai grija, in momentul in care primești notificare de activare, să ceri imediat revenirea la abonamentul tău de 8 euro. Sau sa anulezi trecerea acum, înainte să pleci din țară în vacanță.