anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Activare Roaming Coreea

Alin
Începător
Cum activez roming pe cartela orange abonament si sunt in alta tara coreene
7 Răspunsuri 7

Vio73
#StarMember
Din păcate, văd că nu ai nicio opțiune disponibilă. Detalii pe aici: https://www.orange.ro/roaming/coreea-de-sud/#abonament https://www.orange.ro/roaming/coreea-de-sud/#prepay Din My Orange, *100#, Chat Djingo, Serviciul Clienți, etc. Succes!

FaraUnID
Campion certificat
Nu esti foarte clar in exprimare. In aceeasi fraza foloseti termeni precum "cartela" si "abonament" ?!?!?!? Roaming-ul este activ nativ daca ai un abonament sau cartela ce ofera acces la serviciul roaming. In orice caz, in evetualitatea in care serviciul nu este activ in mod nativ, pentru activarea serviciului: - prin apel gratuit la *100# - ramura Roaming, internațional și mesagerie vocală, subramura 2 - roaming - din contul tău My Orange, prin dezactivarea serviciului roaming în SEE și apoi reactivarea lui pentru toate țările - prin apel la Serviciul Clienți 300 Tot in aceeasi fraza spui ceva de Coreea. Asta inseamna roaming in afara spatiului economic european si trebuie acordata o atentie sporita la tarifere practicate pentru zona respectiva.

Miha_Z
#StarMember
Buna Alin, din pacate poti vorbi doar in Coreea de Sud. Pentru activarea serviciului de roaming poti apela gratuit la *100# - ramura Roaming, international si mesagerie vocala, apoi subramura 2 - roaming; fie din contul tau My Orange, sau prin apel la Serviciul Clienti 300. Mai multe informatii ai in urmatorul link: https://www.orange.ro/roaming/coreea-de-sud

teacher_
#StarMember
Ai postat aceeași întrebare de doua ori... Este cam greu sa ne dam seama in care dintre tarile coreene ești, daca nu faci o precizare. Probabil unul dintre topicuri va fi închis...

Razvan
#StarMember
Dacă te afli deja în Koreea, roamingul se poate activa manual doar prin contul my Orange sau prin apel la +40374300300, de pe un alt telefon, dar fiind foarte scump nu prea merită. Cel mai bine, este sa te asiguri la plecarea din țară, ca ai serviciul roaming activ. Acest lucru se poate verifica, prin selfcare la *100#, apel la 300, My Orange, secțiunea Servicii: roaming sau PM la Orange_helper de pe Softpedia.

DanielaH
Moderator
@Alin, ai activat serviciul de roaming? Cum te descurci in Coreea cu netul? Revino în Comunitate și povestește-ne cum ai procedat. Iar dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, marchează-l pe cel mai bun ca soluție.

Liva
Junior entuziast
Activezi roamingul si te limitezi doar la minutele internationale si vezi acolo daca ai inclusa si Corea. Dupa ce le termini vei fi taxat suplimentar in functie de abonament si tara in care vorbesti. Tarifele sunt puse pe zone.