anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi Redmi K30i Cel Mai Ieftin Smartphone 5G

FaraUnID
Campion certificat

 

Iata ca dupa modelul Redmi K30 https://comunitate.orange.ro/questions/2228755-poco-x2-redmi-k30-review-urmasul-pocophone si dupa modelul Redmi K30 Pro https://comunitate.orange.ro/questions/2270930-lansare-xiaomi-redmi-k30-pro , gama Redmi K de la Xiaomi se diversifica odata cu aparitia lui Xiaomi Redmi K30i.

 

Daca in momentul de fata Xiomi Redmi K30 este cel mai ieftin smartphone 5G din lume, acesta avand un pret de raft de cca 280 de dolari în China, iata ca producatorul Chinez recidiveaza si ne ofera modelul Redmi K30i care va fi cel mai ieftin smartphone 5G de pe piata.

 

In cazul lui Redmi K30i Xiaomi va înlocui senzorul principal de 64 MP al camerei cu unul de 48 MP. În rest, Redmi K30i va fi identic cu Redmi K30. Pe scurt, telefonul va include chipset Snapdragon 765G, ecran LCD la 120 Hz și baterie cu capacitate de 4.500 mAh.

 

Dispozitivul va fi prezentat la sfârșitul acestei luni și va costa echivalentul a 254 de dolari.

Din păcate, Redmi K30 5G nu a fost disponibil oficial în afara Chinei. Ramane sa vedem care va fi disponibilitatea lui Redmi K30i.

 

Si cum lucrurile bune si frumoase vin la pachet, Xiaomi nu se va opri aici cu prețurile mici la telefoanele 5G. Potrivit unor informații obținute de publicația ITHome, compania va lansa, în iunie, un smartphone 5G la prețul de 226 de dolari, urmat de un dispozitiv de doar 141 de dolari în noiembrie.

 

Sursa 1 - https://www.go4it.ro/content/componente-pc/un-producator-...

Sursa 2 - https://www.androidauthority.com/redmi-k30i-1108992/

 

Asteptam replica celor de la Apple cu primul lor smartphone 5G la pretul de 2000 euro (nu de alta dar sunt in stare), sau poate cei de la Samsung sa vina cu ceva pe 7000 lei......

 

In alta oride de idei, previziunile mele conform carora - in momentul in care terminalele 5G vor ajunge sa fie produse in masa iar tehnologia in sine va fi accesibila maselor, preturile terminalelor vor scadea si vor ajunge la nivelul preturilor pentru un terminal 4G - par sa prinda contur.

5 Răspunsuri 5

teacher_
#StarMember
Super telefon.. cred că va fi cumpărat masiv in Europa..

Jay
Campion certificat
Este intr-adevar un preț bun și, pana vom ieși din case, telefoanele 5 G vor avea preturi și mai bune.. 🙂

Vio73
#StarMember
Și pe mine mă încântă acest brand din ce în ce mai mult, pentru că au telefoane foarte bune, la prețuri fără concurență, de cele mai multe ori. Mulțumim de prezentare!

Anonim
Neaplicabil
Wow! Ce preț! Am avut smartphone-uri Xiaomi și am fost încântat de ele. Mă bucur că au încă prețuri "corecte"

Miha_Z
#StarMember
Vad ca apar din ce in ce mai multe mobile 5G. Vom avea unde sa le folosim atat timp cat 4G+ si 4G se prinde ocazional? Are rost sa investim in acele telefoane si sa nu le folosim la capacitate maxima?