anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Poco F3 - un smartphone de buget, cu performante mult peste pret

Anonim
Neaplicabil

Acum cateva zile acest model a fost anuntat si urmeaza sa fie lansat si in Romania prin luna aprilie. Personal, am ramas masca ce specificatii tehnice are telefonul acesta considerand si pretul estimat de vanzare, undeva la 350 euro. Probabil la noi o sa fie putin mai scump, ca de obicei.


Dupa cum ziceam, la banii astia printre dotari se numara: incarcare rapida la 33W, ecran AMOLED la 120Hz rata de refresh, cu suport pentru HDR10, baterie de 4520mAh, stocare interna UFS 3.1, procesor Snapdragon 870 5G si difuzoare stereo. Ca o preferinta personala, ma bucur ca ecranul nu este curbat.


Pentru un review mai detaliat l-am ales pe cel al lui Flossy Carter pentru ca intra mai mult in detalii decat ce am vazut la altii.


 

Trebuie sa recunosc ca l-am pus pe lista de achizitii si astept sa vad recenzii mai proaspete si mai clare, dar chiar si un test de durabilitate de la Jerryrig, daca o sa fie unul.

Pareri?

 

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember
Salutare! Cred că ce este bun și ieftin, nu poate să fie decât binevenit! Noi ne- am obișnuit, din păcate, cu scump și mediocru, ca să nu zic altfel. Ce să zic? Are specificații mai mult decât decente și sper ca prețul să fie aproximativ la fel ca și cel din prezentare! Îl așteptăm cu interes!

mihai_13
Maestru
bun si ieftin ... fara slot card(foarte important) , camera principala de 48 mpx cu un senzor de 0.8µm fata de 1.4µm standardul de calitate actual , rezolutie/densitate ecran 395 ppi slabut dar compenseaza 120Hz si amoledu , fara incarcare Wireless , fara mini jack 3,5 , fara protectie la apa si praf , fara fm radio,calitate sunet mediu 24-bit/192kHz fata de 32-bit/384kHz standard de top , fara senzor de presiune in schimb are spectru de culoare (pentru zugravi 🙂 ) fara zoom optic , daca nu sunt importante aceste "chestii" pentru voi puteti spune ca este un telefon "bun" .

FaraUnID
Campion certificat
Ieftin si bun s-a scris si despre OnePlus Nord N10 5G pentru ca ulterior s-a dovedit faptul ca acel "ieftin" era chiar ieftin raportat la calitatea materialelor folosite si al finisajelor mai din topor. Prin urmare OnePlus Nord N10 5G din ieftin si bun s-a dovedit a fi doar ieftin. Poco este un brand care in Romania nu spune nimic. Statistic vorbind nu stiu cati romani au auzit de acest brand, iar din cei care au auzit de el nu stiu cati il asociaza cu Xiaomi chiar daca se spune ca Poco a devenit brand independent. La fel de bine, pe eticheta putea sa scrie Cubot, Doogee, Doopro, Elephone, Koolnee, Ouktel sau orice alta denumire de pasare exotica. Probabil impactul era acelasi. Personal, in acceasi bani prefer un Xiaomi Mi 10T Lite 5G, chiar si un Huawei P40 Lite 5G.