anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lenovo a lansat recent Motorola One Zoom - review

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Probabil ați aflat deja că Lenovo a lansat în Septembrie modelul Motorola One Zoom care pune accent pe funcția foto. În review-ul de aici puteți citi mai multe informații despre acest telefon.

Mi se pare interesant cum, în ultima perioadă, din ce în ce mai mulți producători se concentrează pe fotografie în construirea noilor device-uri. Și ce îmi place mie, personal, la acest telefon este decuparea automată a obiectului încadrat în poză.

Voi ce părere aveți despre ceea ce poate face? L-ați achiziționa?

27 Răspunsuri 27

Razvan
#StarMember
Un telefon bun, conform specificațiilor tehnice, bateria de 4000 mAh la un ecran de 6,39 inch, pare ușor subdimensionată, însă depinde foarte mult de resursele consumate de celelalte componente. Procesorul Snapdragon 675 este unul fiabil, semnal bun pe partea radio. Rămâne de văzut, dacă va avea și setările Volte și Vo-wifi incluse la Orange România. Prețul de 2043 lei, în magazinul online Orange mi se pare accesibil, este posibil ca în perioada următoare să mai scadă, poate de BF. E de luat în calcul acest telefon, însă aștept să se mai ieftinească. https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/motorola-one-zoom-128gb-electric-grey-dual-sim?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAiAzanuBRAZEiwA5yf4unbj01b1FWGDNSzZDf0DO1qAI7CC20Igod4qE6gjNJXhX6HjZqx8TBoCDKsQAvD_BwE

svetalex
Senior certificat
M-am uitat puțin peste review-ul telefonului și pot spune că aș cumpăra acest telefon, dacă aș găsi o ofertă de preț bună. Să fiu sinceră, în ultimii ani am ales telefonul în funcție de calitatea fotografiilor realizate și a memoriei interne 🙂

teacher_
#StarMember
Super tare! Îmi place că in sfârșit s-au gândit să pună o baterie de 4000, și spatiu de stocare generos. La Procesor mai e de lucru, dar în general e un telefon interesant, probabil de pus pe listă.

Miha_Z
#StarMember
Are design placut, caracteristici bune, dar nu l-as achizitiona. Inca merg pe "mana"celor de la Samsung. 🙂

Razvan
#StarMember
În aceeași bani, gama Samsung este slab reprezentată.

teacher_
#StarMember
Telefoanele Motorola au fost rezonabile tot timpul din punct de vedere al durabilității. Altele sunt punctele slabe ale lor, mai mult pe partea de soft și procesor, dar au început să remedieze și asta.

Neaplicabil
Well, hello Moto! :)) Eu am un Moto, si ce e mai funny e ca ma uitam chiar ieri de un eventual upgrade. Da, nu e rau. Si ceea ce-mi place mie la Moto este faptul ca folosesc Android-ul stock de la Google (sau aproape stock). Problemele ar fi urmatoarele: 1. E un mid-range. Si mi se pare un piiicut cam scump pentru ce ofera. De asemenea, as fi preferat ca in loc de 6 core-uri low power si 2 performance, sa fi avut 2 si 2, sau, ma rog, ceva mai multe core-uri dedicate pentru performace, si mai putine pentru low power. Eventual la o frecventa ceva mai mare. Si-asa nu o sa foloseasca niciodata toate core-urile alea. 2. Pretul. Nu e rau ca pret, dar nu ma intereseaza asa de mult acel fingerprint sub display (plus ca asta face o eventuala inlocuire a display-ului foarte costisitoare), si astept sa intre la reducere. De BF, cum zicea si Razvan, ar fi intr-adevar o achizitie buna. 3. Chiar daca m-as hotari sa-l iau (si inca sunt in dubii din punctul asta de vedere), n-as putea sa-l iau de la Orange, din pacate. Nu atat din cauza pretului, cat din cauza lipsei ratelor. Nu stiu de ce nu exista parteneriat intre ING si Orange astfel incat sa pot cumpara cu cardul de credit in ceva mai mult de 3 rate... Niciun operator din Romania vad ca nu e in lista lor de parteneri. Nu inteleg de ce. Nu pot sa scot 2000 de lei din buzunar dintr-o data, cu atat mai mult cu cat urmeaza Decembrie, cu alte cheltuieli. Si nu, n-o sa-mi fac abonament ca sa-l iau pe factura de telefon. :) De asemenea, sper sa aiba VoLTE (eventual si VoWiFI). Vad ca in lista de telefoane agreate inca nu e, asa cum nu sunt nici celelalte modele de Motorola in afara de G7 Power. Un alt model de la Moto care mie mi-a facut cu ochiul, si pe care l-as cumpara, plus ca e mult mai ieftin, este si acest Motorola One Action: https://www.gsmarena.com/motorola_one_action-9739.php Daca apare in oferta, cred ca ar fi o optiune foarte atractiva pentru foarte multa lume. 🙂 Doar o sugestie. Mie unul imi plac amandoua. Si, cu toate ca acele multe camere de pe spate constituie un avantaj pentru cei care vor sa faca poze cu telefonul, pentru mine unul nu prea e un avantaj, ca nu fac atat de multe poze cu telefonul. Diferenta de pret insa e destul de mare si...cel putin pentru ce ma intereseaza pe mine, One Action-ul e mai aproape de ceea ce-mi doresc eu personal in momentul asta de la un telefon, decat Zoom-ul.

Jay
Campion certificat
Este un telefon interesant, care aduce niste caracteristici noi, iar reclamele sunt foarte atrăgătoare, în ultimul timp la telefoanele Motorola, însă, mi se pare putin cam scump, probabil din cauza camerelor. Ma uit si la acest aspect, cand imi cumpăr un telefon, dar, nu l-aș achiziționa la prețul de acum, doar pentru camere.. Atât cât am putut eu sa vad, pe telefonul meu, pozele sunt, intr-adevar foarte frumoase.. Poate m-as uita încă o dată la el, daca as rămâne la varianta de a folosi 2 telefoane în continuare, însă, imi doresc un Samsung dual-sim, momentan.. ca al doilea telefon, pentru pozele foarte clare, poate ar merge, dar, la un pret mai mic..

Vio73
#StarMember
Cred că este un gadget care are caracteristici bune, la un preț atractiv. Este pentru cei nepretențioși un telefon care satisface cea mai mare parte a necesităților. Mulțumim de prezentare!

Anca07
#StarMember
In primul rand felicitari arsradu pentru raspunsul detaliat si la obiect! Prima data am citit review-ul tau si apoi cel din link-ul dat de Mihaela :). Cat despre faptul ca decupeaza un obiect incadrat in poza, este un feature pe care si samsung il are, ce e drept la modelul S10 (nu stiu daca S9 il avea, la S8 nu era) drept urmare la bani mai multi :) Este un telefon cum zicea si arsradu mid-range, pentru care sincer nu as plati atat. Sunt modele de la huawei care prezinta specificatii mai bune si la un pret mai redus. Intr-adevar, prima data la achizitia unui nou telefon mobil, ma uit la specificatiile camerei/camerelor foto. Mergem din ce in ce mai mult pe ideea renuntarii folosirii unui aparat foto si de aceea suntem din ce in ce mai tentati sa platim foarte mult pentru un telefon care are si o camera foto cu suficiente specificatii incat sa ne satisfaca asteptarile! Felicitari Motorola si Lenovo pentru telefon!

Firefly
Cunoscător
Evident ca după acest post am dat o căutare pe YouTube pentru un review, pentru ca asta este timpul de cazuri în care eu caut sa vad mai bine și în de aproape telefoanele :D. Pot sa spun ca îmi place chiar foarte mult acest telefon, vorba aceea, pentru ca poze :)), în general îmi cumpăr telefonul pentru poze, ca de vorbit se poate vorbi și la unul cu butoane. Sunt incantata de spatele pe care nu rămâne urme, deci pentru mine ar fi un plus după camera. Recunosc ca nu îmi plac camerele acestea 'multe', mai multe decât într un apartament :)) dar dacă face poze bune ce mai contează. Nu ma bag și nici nu prea ma interesează partea de soft, singura mea problema fiind memoria, nu ma interesează nimic sub 128 GB, deci pentru mine are încă un criteriu pe care îl trece acest telefon. Abia aștept sa îl butonez în Shop.

Razvan
#StarMember
Ii mai poți atașa un card de memorie SD pentru extinderea memoriei, dacă iei un telefon cu memorie mai mica, gen 64 Gb.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Primul meu telefon mobil a fost un motorola imens si greu, dar foarte mandra de el la acea vreme. Eu folosesc telefonul in principal pentru a vorbi la el ( voce si text) dar si pentru poze. Acesta a fost si motivul pentru care acum detin un Huawei. Faptul ca face fotografii de calitate este un plus care ma face sa ma gandesc sa il am in lista mea. Pretul e un pic mare pentru cat sunt eu dispusa sa dau pe un telefon. Mai mult de 1600 lei nu am dat si i-am platit in rate. Nu ma grabesc sa schimb telefonul dar o reducere ma poate determina :). Iti multumesc Mihaela pentru informatii, ca ne ti la curent cu noutati.

Neaplicabil
Un mic update aici: eu unul mi-am dat comanda azi de Moto One Action. 🙂 Astept sa vina. Am avut de ales intre Huawei + bloatwear, dar cu VoLTE, vs Moto cu Android aproape stock, cu Android One (suport pentru update-uri), dar fara VoLTE (cel putin momentan). Alegeri, alegeri, alegeri... :) Asa ca, eu unul, am ales varianta a doua. Sunt satul de bloatwear de pe vremea cand aveam Samsung. Nu vreau o alta varianta, de data asta customizata pentru Huawei. Asta e. Vreau un sistem de operare curat. Cat despre VoLTE, sper ca Orange sa adauge suport macar pentru toate device-urile Motorola pe care le are la vanzare, daca nu si pentru altele. Sugestia de adaugare a lui Action in oferta ramana valabila. 🙂 Daca vreti pareri despre el, pot sa deschid un thread nou cand il primesc si dupa ce il testez un pic. Serviciul VoLTE e un aspect important in achizitionarea unui device, dar nu suficient de important cat sa sacrific buna functionare a telefonului sau update-urile de la Google pentru asta.