la 03-05-2023 10:49 PM - editat ultima oară la 04-05-2023 10:01 AM de DanielaH
Cel putin o data pe zi cade semnalul la internet,pana nu dau restart sau scot cartela nu se remediaza,mentionez ca detin un telefon nou,de ultima generatie,iar problemle au inceput de o luna,telefonul il detin de vreo 3 luni! Sunt probleme la orange?
04-05-2023 11:50 AM - editat 04-05-2023 11:51 AM
Buna,
Problema cu datele mobile in Bucuresti este cunoscuta, si a fost deja raportata in multiple randuri aici in comunitate, in ultima perioada. Ca sa-ti raspund punctual la intrebare: da, sunt probleme la Orange.
Poti incerca o resetare pe cont cu un apel la 300, sau pe chat-ul Djingo (de aici). Pentru chat, ca sa intri in legatura cu un operator (uman), trebuie sa scrii "transfer operator", in timpul programului de lucru (08:00-20:00 de luni pana vineri). In unele cazuri, se pare ca a rezolvat problema.
Cel mai probabil, problema nu e la telefon, ci la operator. De aici si sugestia de mai sus.
Deci, incearca si asa, si sper sa se rezolve.
la 09-05-2023 08:59 PM
Buna seara,
Imi pare rau sa aud asta, eu sunt client orange de peste 15 ani, prepay ce-i drept, nu am avut niciodata un abonament la ei, dar nici vreun fel de problema pana sa le intampin le acestea .
Dupa ce m-au contactat, mi-au resetat SIM-ul din sistem si mi-au comfirmat ca se lucreaza la retea m-am mai linistit si sper sa nu mai fie dese caderile internetului.
Toate cele bune!
la 09-05-2023 09:05 PM
Buna seara,
Am ramas datoare cu un raspuns celor ce m-au ajutat: m-a contactat telefonic un operator, au resetat SIM-ul si mi-au spus ca se lucreaza la retea si va mai dura!
A mai cazut netul azi dimimeata pret de cateva secunde,dar a revenit, sper sa nu mai fie dese aceste caderi!
Va multimesc inca o data, oameni faini!
la 11-05-2023 12:22 AM
Cei care sunteți din București, vă mai apare pe ecran 4G+, că mie pe Sony nu mai face CA pe upload, pe download pare să mai facă, din teste de viteză.
la 11-05-2023 07:37 AM
Răzvan, in Colentina, indoor, arata așa semnalul:
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor