anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ora Pământului - 27 MARTIE 2021, ora 20:30 - #CONNECT2EARTH

RafaHelper
#StarMember
Salutare,
‏‏‎ ‎
Ca in fiecare an in luna martie se sărbătorește Ora Pământului. Ce este ora pământului?
Ora Pământului (engleză Earth Hour) este un eveniment internațional, organizat în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an, care are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice. Ora Pământului constă în stingerea luminii și oprirea aparatelor electrocasnice neesențiale timp de o oră, în mod voluntar, atât de către consumatorii individuali cât și de către instituții și unități economice.
‏‏‎ ‎
Anul acesta, alătură-te milioanelor de oameni din jurul lumii care își fac vocea auzită, pentru planetă!
Stinge lumina de Ora Pământului, sâmbătă, 27 martie 2021, de la ora 20:30 până la 21:30, pentru a arăta că îți dorești să trăim în armonie cu natura. Avem nevoie urgent de o climă stabilă. Să ne unim forțele pentru a opri degradarea naturii! Protejăm natura, deoarece este aliatul nostru împotriva crizei climatice și este vitală pentru supraviețuirea, bunăstarea și fericirea noastră. #Connect2Earth
‏‏‎ ‎
In fiecare an din 2008 particip la acest eveniment, tu?
5 Răspunsuri 5

Miha_Z
#StarMember
Nu am participat la nici un eveniment Ora Pamantului. Dar citind ce ai scris o sa incerc sa sting lumina si sa tin deschis doar televizorul.

Vio73
#StarMember
Salutare! Dacă sunt acasă și nu am treabă,particip cu drag! Aproape în fiecare an am stins lumina pentru o oră, și am făcut-o și acum! Păcat că nu o fac prea mulți!

FLo1
#StarMember
Vio ești haios. Evenimentul s-a desfășurat cu 10 ore înaintea răspunsului tău în care ai scris "dacă voi fi acasă... particip". Să înțeleg că pentru tine azi e sâmbătă și poate nici ora nu s-a schimbat... încă. Se mai întâmplă. Oricum românașii pe întuneric sunt pierduți. Așadar preferă luminile să nu fi stinse, nici măcar ziua. Realitatea e totuși tristă. Observată ieri, după 20:30. Later edit: rafa, imaginea zice că evenimentul este azi 28 martie, iar tu ne-ai păcălit să stingem "loampele" ieri, în 27 martie. Vai..... și iar vai.

Vio73
#StarMember
Mă refeream în general, nu numai la cel de anul acesta! Mea culpa!

FaraUnID
Campion certificat
Trecerea la ora de vara a zapacit pe multa lume, ca dovada unele mesaje postate pe acest topic. Personajele din imagine au deja lumina stinsa si din respect pentru Planeta Pamnat o si asculta cu urechea! Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului, adica tot respectul pentru faptul ca au masca de protectie si o poarta si regulamentar.