anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Centrul Digital pentru Femei

Ascary
Campion certificat

Adriana Lincă (40 de ani), una dintre primele beneficiare înscrise în programul de alfabetizare digitală “Centrul Digital pentru Femei“, a câștigat competiția internațională „Amazing Women”, organizată anual de Fundația Grupului Orange. Adriana va primi din partea Grupului Orange, o finanțare de 10.000 euro pentru a-și îndeplini marele ei vis: acela de a-și deschide propriul magazin de flori și de a deveni o femeie independentă.

 

În 2018, Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE) a câștigat o finanțare de 50.000 euro pentru a dezvolta primul “Centrul Digital pentru Femei” din România, oferit de Fundația Orange România și Fundația Grupului Orange. Programul “Women’s Digital Centres” este un program internațional al Fundației Orange, care se adresează femeilor vulnerabile, aflate în situații de risc socio-economic, oferindu-le acces gratuit la cursuri de alfabetizare digitală, alături de sesiuni de consiliere pentru dezvoltare personală și profesională. Obiectivul este creșterea gradului lor de angajabilitate, a autonomiei și a stimei de sine, dar și dezvoltarea încrederii în forțele proprii.

 

Adriana Lincă (40 de ani) a făcut parte din prima serie de cursante, iar după primele 6 luni, a învățat să scrie corect, să citească cursiv și a fost promovată la locul de muncă, MamaPan, afacere socială dezvoltată de CPE. Anul acesta, cu ajutorul premiului de 10.000 de euro, Adriana își va putea deschide propria afacere și va beneficia de consiliere și sprijin în acest demers din partea CPE și a Fundației Orange.

 

https://www.fundatiaorange.ro/comunicate-de-presa/viata-u...

4 Răspunsuri 4

Jay
Campion certificat
Chiar am vazut stirea putin mai devreme.. Ma bucur sa aflu astfel de lucruri.. ma bucur cand companiile mari, care pot, dau ceva inapoi catre oameni..

FLo1
#StarMember
Societatile dau si fac, dar eficienta programului se stie? Ma refer la un bussiness functional si asigurarea ca nu este unul falimentar sau transformat in vanzari "cu de toate". Sunt școliți care falimentează bugetul familiei, d'apoi astfel de cazuri in care probabil nici nu exista cunostinte bancare. Discutabil, dar Doamne ajută să fie de bine!

Vio73
#StarMember
Eu cred că faptele bune trebuie apreciate, iar detaliile nu mai contează!

FLo1
#StarMember
Cand nu intereseaza finalitatea unui proces, atunci intreg procesul e o mascarada de fațada. Sprijinul trebuie dus mai departe, altfel totul ar fi in zadar. Este asemeni propriului copil pe care te asiguri sa-l trimiti la școală, dar nu te mai interesează ce a făcut si cum s-a descurcat, dacă a învatat si ce rezultate a obtinut. Înțelegeți ideea....