anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ateliere Smart Parents organizate de Orange

Ciucuras
Cunoscător certificat
Stiati ca Orange organizeaza lunar atat in Bucuresti cat si in tara ateliere Smart Parents? Am participat la un astfel de atelier si va recomand cu incredere sa mergeti sa participati, veti afla lucruri noi interesante, bune de pus in practica.
Va las linkul unde va puteti inscrie
https://www.orange.ro/techabreak/smart-parents
11 Răspunsuri 11

Firefly
Cunoscător
Ooo, ceva nou pentru mine, chiar nu am știut. Sunt tare curioasa ce se întâmplă acolo , ne poți da mai multe detalii, ce anume ați făcut mai exact la acel atelier?

Ciucuras
Cunoscător certificat
Atelierul este condus de o doamna psihoterapeut care vorbeste despre copiii in contact cu tehnologia, despre implicarea noastra si modul in care trebuie noi sa reactionam, despre reguli, ce e bine si ce nu e bine, discutiile sunt libere, interactive. Atelierul tine doar doua ore. Sincer, este putin, si cand se pun parintii pe povestit si intrebat.... nu are cum sa ajunga timpul alocat acestui atelier.

Vio73
#StarMember
Mulțumim frumos! Chiar este ceva destul de interesant pentru cei care au copii mici sau care vor deveni părinți. O inițiativă pe cinste! Felicitări!

Ciucuras
Cunoscător certificat
Atelierul este conceput pentru parintii de copii de toate varstele, nu doar pentru cei mici, si adolescentii au nevoie de indrumare.

Jay
Campion certificat
Am auzit si mi se pare o initiativa foarte frumoasa.. cred ca la orice varsta poti invata lucruri noi. Si cand crezi ca le stii pe toate, mai ai ceva de invatat.. 🙂

Miha_Z
#StarMember
Frumoasa initiativa Orange. Citisem despre aceste ateliere, dar nefiind parinte nu ma pot familiariza mai mult cu acest proiect. Pe viitor cine stie, poate ne vom gasi la astfel de ateliere. 🙂

Ascary
Campion certificat
Nu știam @ciucuras. Mulțumim 🙂

Pastilchen
Explorator
Mulțumim, Ciucuraș. Bine de știut că există asemenea acțiuni. .... Din păcate, Sibiul încă nu este pe lista orașelor în care se desfășoară atelierele Smart Parents.

Vio73
#StarMember
Sibiul este un oraș deosebit, cu foarte mulți clienți Orange și va fi inclus pe lista cu proiecte de acest gen cu siguranță !

Pastilchen
Explorator
Mulțumesc, Vio73. E încurajator răspunsul tău. Adevărul este că orașul se schimbă din zi în zi mai mult. După anii de stagnare, nemișcare și... "cenușiu", o dată cu mandatul unui Primar sas, orașul a intrat într-o etapă de prefaceri și modenizări care stârnesc invidia... celor din afara orașului.

Vio73
#StarMember
Cu plăcere! Eu iubesc foarte mult orașul ăsta și pot spune că s-a schimbat foarte mult în bine în ultimii ani.