anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Încheiat] Animații și povești cu eroi în noua ediție SuperCoders

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

 

Azi s-a lansat a 7-a ediție a programului SuperCoders, programul de educație digitală în care copiii cu vârste între 10 și 14 ani învață gratuit noțiuni de programare. Această ediție se va desfășura în totalitate în mediul online, atelierele fiind transformate în webinarii. Înscrierile sunt deschise până pe 20 noiembrie, iar participanții la atelierele online intră automat într-o tombolă cu premii Orange.  

 

În cea de-a doua etapă, Concursul național, copiii sunt provocați să îi vină din nou în ajutor eroului Coder. Înscrierile în Concurs sunt deschise până pe 22 noiembrie, ora 23:59.

 

Găsiți mai multe detalii pe https://responsabilitate-sociala.orange.ro/educatie-digitala/supercoders/

 

Mi se pare o competiție foarte faină și utilă în același timp, mi-ar fi plăcut să fi existat astfel de programe și când eram eu mică 🙂 Voi ce părere aveți? Aveți un tânăr în familie care se va înscrie în program?

 

UPDATE: concursul s-a încheiat, aici găsiți lista câștigătorilor: https://responsabilitate-sociala.orange.ro/educatie-digitala/supercoders 

 

6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember
Pare interesant. Daca era dedicat si pentru cei cu numere de telefon intre "10 - 14 ani" vechime in retea, sau peste.... ma inscriam. Dar asa... raman spectator.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
@FLo_1 foarte tare punctul de vedere, îmi place și cu peste 14 ani vechime m-aș încadra și eu 😄

FLo1
#StarMember
@Mihaela: Cum bine concluzionai in final.... e un tren pe care noi l-am pierdut deja. Pe atunci abia se pomenea despre notiuni primare din BASIC, FORTRAN sau PASCAL. Despre C++, Java, SQL,etc.... nici macar Nostradamus nu a prevestit.

Vio73
#StarMember
Din păcate, nici eu nu mai pot avea nici măcar 10-14 ani vechime măcar.

Ascary
Campion certificat
Flo,ai uitat de mIRC...ce vremuri :))

Roxy_3
Explorator entuziast
Foarte interesant. Deocamdata mai astept ca nu am inca copil de 10 ani.