anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Xiaomi POCO F2 Pro functioneaza in reteaua 5G Orange?

gerdian
Junior
Salutare, din raspunsurile specifice categoriei, nu pot sa-mi dau seama, decat partial, daca Xiaomi POCO F2 Pro, varianta globala, M2004J11G, functioneaza in reteaua 5G Orange...stiu ca poate n77 si n78, dar nu sunt sigur de benzile in care lucreaza...are cineva idee sau foloseste modelul pe 5G, la Orange ?...consultantii Orange nu m-au putut lamuri...cam trist , dar asta e.
1 Soluţie acceptată‚

Salut, Ne pare rau, insa nu iti putem garanta functionarea tehnologiei 5G pe un dispozitiv care nu este achizitionat de la noi. Xiaomi POCO F2 Pro nu este in oferta noastra comerciala si nu garantam ca vei avea acces la acest serviciu. Pentru o experienta optima de utilizare, iti recomandam sa folosesti urmatoarele device-uri: LG Velvet (5G), Huawei P40 Pro, Motorola moto g 5G plus, Oppo Reno 3 Pro 5G sau Xiaomi Mi 10 (5G).

Vizualizare soluţie în postul original

11 Răspunsuri 11

Salut, Ne pare rau, insa nu iti putem garanta functionarea tehnologiei 5G pe un dispozitiv care nu este achizitionat de la noi. Xiaomi POCO F2 Pro nu este in oferta noastra comerciala si nu garantam ca vei avea acces la acest serviciu. Pentru o experienta optima de utilizare, iti recomandam sa folosesti urmatoarele device-uri: LG Velvet (5G), Huawei P40 Pro, Motorola moto g 5G plus, Oppo Reno 3 Pro 5G sau Xiaomi Mi 10 (5G).

gerdian
Junior
E asa greu sa enumerati frecventele , lucru ce poate sa fie de folos si altora si care trebuie sa existe pe site la o companie care se respecta , asa cum se regaseste la Digi ?...de ce presupuneti ca eventualii clienti se vor limita la cele cateva modele pe care le comercializeaza Orange ?...intalnim aceeasi gandire rudimentara , la mai toti furnizorii de servicii din Romania...este destul de trist cand nu poti obtine raspunsuri , tocmai de la cei care trebuie sa le cunoasca si care au , chiar , obligatia de a le furniza...in schimb oferiti abonamente 5 G cu terminale 4 G...de rasul lumii , dar traim in Romnia si asta ne ocupa tot timpul .

FLo1
#StarMember
@gerdian: Tocmai pentru ca te preocupa Orange, ai primit un raspuns care sa te țină la Orange. Altfel, cu un raspuns "ca la Digi" ai fi ales DIGI, fara intrebari adresate operatorului Orange. Daca intelegi, accepti. Altfel niciun raspuns nu va fi satisfacator.

gerdian
Junior
Comparand specificatiile modelelor pe care le comercializati , deductia logica este ca si Xiaomi POCO F 2 PRO functioneaza in reteaua 5 G Orange...ramane sa verific efectiv cu un sim la unul din magazinele Orange...sa nu mi spuneti ca nu e posibil...va voi anunta eu daca este functional terminalul , caci specialistii Orange se ocupa , doar cu vanzarile.

FaraUnID
Campion certificat
@gerdian In momentul de fata, in Romania, nu exista un cadrul legal care sa reglementeze implementarea si functionarea retelelor 5G. Ce avem noi acum sunt nite teste efectuate de operatori, cu echipamente proprii si nimic altceva. Un fel de 4G+ pe steroizi, dar impachetat si scos pe taraba Orange ca fiind 5G. Prin urmare orice telefon achizitionat din alte surse decat magazinul operatorului nu ofera nici un fel de garantie asupra functionarii in reteaua 5G proprie. Ba mai mult un telefon 5G achizitionat de la Vodafone este posibil sa nu fie compatibil cu frecventele Orange si invers. Plecand de aceste aspecte, in momentul de fata, sunt irelevante benzile utilizate de operatorii de la noi, cat timp ele nu sunt reglementate de catre ANCOM.

gerdian
Junior
Mda , haos , ca si in politica si administratie , dealtfel . Ai punctat bine , ideea , ne dumerim pe parcurs prin testare . Multumesc celor care incearca sa lamureasca nedumeririle puse pe tapet !

gerdian
Junior
Azi am testat cu un sim 5G , indoor intr un sediu Orange si am obtinut la test cam 350 Mbps...desi terminalul meu arata 4G+ , ma indoiesc ca pot obtine viteza asta pe 4G+...stiu ca nu toate telefoanele arata reteaua 5 G corect , deoarece reteaua sub 6 G NS, este dezvoltata pe structura retelei 4G si celulele nu afiseaza cu exactitate...am citit asta undeva si nu stiu cat este de adevarat , insa e o posibila explicatie...nu am testat si outdoor , desi puteam , deoarece am fost multumit de rezultatul obtinut , comparativ cu 170 Mbps , maxim obtinut la concurenta rosie...cam atat deocamdata , revin cu amanunte din retea daca ma portez .

gerdian
Junior
Se pare ca , totusi , ca 4G+ atinge 355 Mbps si Orange chiar are latimea de banda de 500 Mbps , iar teoretic in teste de laborator poate atinge si 900 Mbps , ceea ce inseamna ca poate concura cu 5G , cel putin in faza de implementare incipienta , adica sub 6 G NS

gerdian
Junior
Cum este posibil , ca de 3 zile siteul Orange sa fie nefunctional ? si asta in perioada BF...nu poti achizitiona nimic...please wait si apoi , in loop continuu...cum spuneam mai sus , nu este o firma care se respecta si constat asta , inca o data...toti provideri sunt praf la relatii cu clientii si la functionalitatea web...singura deosebire , o fac ofertele si calitatea retelelor...nu i intereseaza decat vanzarile si cam atat , iar in cazul de fata nici macar atat .

Razvan_Dumitres
Începător
Poco F2 Pro functioneaza pe 5G in reteaua Orange.

Danut_7
Junior
Am aceiași problema și primesc minciuni după minciuni! 5G este de fapt 4G,intra în telefon și ai să vezi ce zic!