anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Stiati ca tehnologia 5G este mortala organismelor vii?

Tom
Junior
Cititi articolele si informati-va!!!
https://www.jrseco.com/european-union-5g-appeal-scientists-warn-of-potential-serious-health-effects-of-5g/
https://ehtrust.org/key-issues/cell-phoneswireless/5g-networks-iot-scientific-overview-human-health-risks/
https://ehtrust.org/scientific-research-on-5g-and-health/
https://www.dw.com/en/5g-networks-are-they-dangerous-to-our-health/a-47981285
4 Răspunsuri 4

Miha_Z
#StarMember
Am mai discutat despre efectele negative ale tehnologiei 5G, dar tu ne-ai aprofundat in subiect. Din pacate fara a cunoaste efectele negative ale acestei tehnologii, acceptam cu bratele deschise sa le fim cobai. Sunt orase in care primarii au respins aceasta tehnologie pentru a feri populatia de reactiile ei negative.

Vio73
#StarMember
Din păcate, asa este. Dar e valabil acest lucru dacă este transmisă prin intermediul frecvențelor înalte, adică mai sus de 3800 Mhz. Dacă se face 5g pe 700, 1500, 2600, 3500, e ok. Dacă se implementează pe 26-28 ghz, nu. Dar am citit undeva că sunt deja multe localități care refuză tehnologia asta pe benzi înalte.

Tina
Cunoscător certificat
Tom, poți sa ne împărtășești toate informațiile aici: https://comunitate.orange.ro/questions/1973842-tehnologia-5g-distribuita-frecvente-inalte-dauneaza-sanatatii. Văd ca ești foarte documentat pe acest subiect.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut! Acest subiect a mai fost dezbătut în Comunitate aici: https://comunitate.orange.ro/questions/1973842-tehnologia-5g-distribuita-frecvente-inalte-dauneaza-sanatatii. O sa închidem acest topic, dar puteți continua discuțiile despre tehnologia 5G și efectele sale acolo. Mulțumim!