anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal slab cartela prepay zona rurala

robert_marius
Începător

Nu am semnal aproape deloc în zona (sat Borodesti, comuna Pochidia, jud Vaslui). Releu de Orange nu exista în apropiere. Este util în acest caz un amplificator de semnal? Mulțumesc!

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cel mai bine este să faceți o sesizare scrisă comună către Orange ( mai multe persoane), unde să le spuneți că nu aveți acoperire. Le dați nume și prenume, numere de telefon și cu cât sunteți mai mulți, cu atât sunteți mai credibili și îi veți determina să se ocupe mai repede de treabă.

Puteți depune sesizarea la adresa de email serviciul.clienti@orange.ro sau din secțiunea Contact: 

https://www.orange.ro/contact/

Eu am trecut cu ani în urmă printr-o situație similară și după ce am făcut mai multe sesizări din astea, au pus antenă.

Până atunci, poți folosi funcția apel wifi a telefonului , dacă este un smartphone și dacă ai internet fix în zonă.

Baftă!

Anonim
Neaplicabil

Din ce știu există multe zone în jud. Vaslui fară pic de semnal indiferent de operator (de ex. Coroiești). Un amplificator de semnal amplifică dacă are ce amplifica. Și este și scump. Antene noi nu cred că vei vedea în următorii 50 de ani.   

 

Eu cred că trebuie făcută sesizare, pentru că operatorii trebuie să acopere și acele zone fără semnal, măcar parțial. Au obligație când cumpără frecvențe noi. Dar dacă nimeni nu sesizează, nici pe ei nu prea cred că îi interesează.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Acel amplificator (daca vrei sa-l achizitionezi tu) este util doar daca semnalul de afara este bun si la interior nu prea (spre deloc).

Daca semnalul este slab afara (1-2 linii), nu stiu ce va fi de amplificat.

Totusi, poti afla care este cea mai apropiata antena? Daca te intereseaza doar semnal pentru voce si SMS (fara sa pui baza pe viteza si stabilitatea internetului), o antena exterioara pentru amplificare s-ar putea sa ofere ceva rezultate. Evident, depinde si de relief si vegetatie (daca esti intr-o vale (ca nivel fata de restul satelor) si comuna este impadurita pe margini, va fi necesara amplasarea unei antene de catre Orange. La fel, daca sunteti putini pe Orange (cu atat mai mult daca sunteti pe Prapaid/cartele), sansele sunt si mai mici).

PS: vad ca spre jud Galati e teren agricol, iar in partea cealalata sunt niste dealuri (????). Depinde de mai multi factori daca merita un amplificator de semnal (ideal ar fi sa fi spre camp, unde sunt sanse mai mari de semnal).

Am nevoie doar pentru a primi niște sms uri cu niște coduri fiindcă lucrez de acasă și trebuie sa parcurg cam 200 de m distanta de casa, pentru a putea receptiona o "pată" de semnal.