anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal slab 4 g Uilac, Jud Harghita

Bogdan1280
Începător
Buna ziua. Locuiesc in sat Uilac Jud Harghita, zona vitregita de semnal 4 g, suntem la doar 4 km de antena puternica însă relieful nu permite un semnal bun.
Comunitatea noastră va roagă insistent sa căutați o soluție la aceasta problema, nu avem telefon fix, semnal mobil avem doar in vârfuri de deal, in caz de urgentă suntem izolați. Nu avem acces la informație deci evoluția noastră are de suferit. Fostul Telekom a rezolvat problema, acum dumneavoastră aveți datoria sa veniți la noi și sa dovediți ca orange este o companie care oferă servicii de calitate.
Comunitatea satului Uilac spera in continuare la o viața decenta, va mulțumim.
2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember
Salutare! Te sfătuiesc să faceți o sesizare comună, cu mai multe detalii, la care să atașați un tabel cu nume, prenume și număr de telefon, cu cât mai multe persoane și s-o trimiteți la adresa serviciul.clienti@orange.ro, pentru a fi luați în seamă. Nu știu dacă vă ajută să scrieți doar in Comunitate. Și dacă nu reușiți, trebuie revenit după un timp, adică insistat, până aveți un rezultat concret Eu așa am făcut în trecut pentru zona mea și am reușit. Sper să reușiți și voi! Mai sunt și alte variante, cu repetate sau altele, dar costă. Succes!

BlackWolf
Senior certificat
Salut Bogdan! Vad ca este un satuc mic cu vreo 20 de locuitori si semnalul este destul de slab. Nu prea pare rentabil pentru ei. Solutia este sa incerci cum ti-a spus Vio si insistat, poate reusesti cumva. Daca ai macar putin semnal, o solutie ar mai fi sa incerci cu un amplificator de semnal 4G: https://techstar.ro/5564-amplificator-semnal-gsm-4g-3g-iuni-kw17a-gw-2100-2600-mhz-digital.html