anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal 5G Ploiesti

YaDev
Junior

Salutare! Există vreo previziune privind lansarea semnalului 5G în Ploiesti? Deși sunt conștient că infrastructura antenelor este prezentă, acoperirea 5G este încă inexistentă. Într-un oraș mare precum Ploiești, ar fi o oportunitate minunată să beneficiem de avantajele acestei tehnologii. Vodafone are de ceva timp acoperire 5G și merge destul de bine, rușine Orange!

2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember

Salutare!

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare să se extindă 5g-ul în cât mai multe localități din România, dar din păcate, pe partea de sud a României, în afară de București, Craiova și Constanța, nu prea s-a mișcat nimic. Înțeleg că este o problemă legată de legea 5g, care nu permite echipamente din această tehnologie de la Huawei și că ar trebui făcut swap cu alți vendori europeni sau coreeni și de aceea durează mult mai mult și este mult mai costisitor să se extindă în cât mai multe locuri. Totuși, procesul a început de prin Moldova și Ardeal, iar Orange are oricum cea mai extinsă rețea 5g din România. Poate că schimbarea Ceo Orange România din 1 septembrie va însemna un nou început pentru această companie și vor fi impulsionate mai multe elemente care sunt cam fără substanță acum, inclusiv extinderea 4g/5g în cât mai multe locuri din țară.

Vom trăi și vom vedea!

vladut12am
Cunoscător certificat

Nu doar Vodafone are 5G, ci și Digi și Telekom.

Dacă nu știai, Ploiești este un oraș roșu, dar la un moment dat va veni și Orange cu 5G aici după ce va termina cu orașele portocalii care sunt reședințe de județ.

De ceva timp, un utilizator din Brăila, fiind evident tot un oraș portocaliu, a confirmat pe Softpedia că se instalează antene pentru banda n78, ceea ce înseamnă că în curând va fi lansat 5G și aici.🙂