anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming 5G în premieră la Orange România

Vio73
#StarMember
Orange România anunță astăzi lansarea serviciului de roaming 5G. Astfel, Orange România devine primul operator din România care oferă clienților săi acces la tehnologia 5G în afara granițelor țării.
Pentru început, abonații Orange vor putea folosi internetul mobil la viteze 5G în Emiratele Arabe Unite, prin parteneriatul încheiat cu operatorul local Etisalat.
Serviciul este disponibil din data de 25 februarie pe întreg teritoriul Emiratelor Arabe Unite și poate fi accesat de abonații Orange care dețin un telefon compatibil 5G și un abonament 5G.
“După lansarea rețelei 5G din noiembrie 2019, o premieră la nivelul grupului Orange, Orange România devine acum primul operator din România care pune la dispoziția abonaților săi roaming 5G. Prin noi parteneriate, vom continua să extindem lista țărilor în care clienții nostri pot accesa tehnologia 5G. Ne dorim să le oferim cea mai bună experiență de conectivitate, atât în România cât și în afara țării.” a declarat Irina Pană, Operator Relations Manager, Orange România.
Mai multe detalii despre serviciu și tarife pe www.orange.ro/roaming
Ce părere aveți? Mulțumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Probabil cumva va trebui marit traficul international fiindca 5G-ul e mare consumator. Oricum felicitari Orange pentru aceasta oportunitate.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Jay
Campion certificat
E un lucru bun ca depun eforturi sa-si pastreze locul fruntas.. Consider ca si mai bine ar fi sa avem 4G in toata tara, fara probleme inainte de a avansa cu 5G.. Avand in vedere ca exista zone unde se plang ca n-au nici 3G, cred ca va fi diferenta din ce in ce mai mare intre urban si rural.. Ma refer in general, cand spun, e pacat ca toti, atat furnizori cat si clienti vor sa fie din ce in ce mai avansati, dar, nu se gandesc ca ar fi mai ok sa aiba toata lumea acces decent la tehnologia 4G inainte de a intra in era 5G, 6G, etc..

Razvan
#StarMember
Oricum, la cât este de scump roamingul în afara spațiului SEE, foarte puțini vor putea fi interesați de acest aspect, însă trebuie și ca tarifele să mai fie reduse, la fel ca Digi și Vodafone. Bravo Orange, așteptăm și prin Euro

Ascary
Campion certificat
Probabil cumva va trebui marit traficul international fiindca 5G-ul e mare consumator. Oricum felicitari Orange pentru aceasta oportunitate.

Razvan
#StarMember
Mărit buzunarul poate, ca să ai cu ce să plătești traficul de net din roaming :D.

Ascary
Campion certificat
Asta e clar,nu stiu daca sunt abonamente 5G mai mici de 25 de euro 🙂