anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme semnal Popești Leordeni

Bogdan25
Începător
Voi aveti probleme la semnal in casă? Stau la bloc in Popești Leordeni daca nu stau la geam nu pot vorbi la telefon. Nu mai vb de semnalul 4G ca este slab rau. Multumesc.
14 Răspunsuri 14

teacher_
#StarMember
Și eu stau in Cluj, la bloc, la parter și nu am.semnal deloc... 😞

Vio73
#StarMember
Depinde de cum sunt poziționate antenele în zona respectivă și ce obstacole sunt în față. Este bine să se spună operatorului aceste probleme, iar dacă ele sunt la mulți ultilizatori și fac mai mulți acest lucru, cu siguranță se va rezolva. Poți scrie și explica aceste aspecte la serviciul.clienti@orange.ro sau din My Orange aceste aspecte! Sunt convins că și de aici, din Comunitate, vei fi contactat sub o formă sau alta. Succes!

imch
Cunoscător certificat
Si eu am probleme in casa. Sunt locuri in care conversatia se intrerupe, interlocutorul ma aude sacadat sau nu ma mai aude de nici un fel, eu nu il mai aud pentru cateva secunde... Asta e, depinde de unde bate vantul :-). Stau putin dupa centura Bucurestiului, semnalul apare super strong acolo. Peretii nu sunt din beton, deci nu prea pot vorbi de ecranare, dar un fenomen de asta sigur se intampla totusi, mai ales ca problemele sunt in principal la parter nu la etaj.

Miha_Z
#StarMember
Sincer si mie mi se pare ca a cam inceput sa fie probleme pe partea de semnal. In vara asta m-am plimbat ceva prin tara si au fost zone cu semnal slab si chiar lipsa semnal. Unde era semnal lipsa era de inteles fiind in zonele montane.

Vrajitoarea
Cunoscător
Ai incercat sa verifici ce apare pe Harta acoperire Orange? O poti accesa https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/ sau din My Orange de pe telefon, poti seta strada si sa verifici cum apare la ei zona in care stai si apoi in functie de rezultat si situatia reala si sa trimiti feedback. De asemenea, ai putea incerca sa faci si o verificare Qualitest, tot din My Orange, pentru a testa calitatea conexiunii la internet.

Laura_cio
Senior
Și eu probleme cu semnal la socrii mei. Tot timpul a fost așa. Nu exista soluție pentru o acoperire mai buna, deocamdată. Am mai discutat și in alte topicuri despre probleme de semnal. In acest topic am dat exemple de localități unde exista semnal slab: https://comunitate.orange.ro/questions/1993075-localitati-semnal-cunoasteti-orange

teacher_
#StarMember
Fa un test de rețea și postează rezultatul aici https://comunitate.orange.ro/questions/1999226-teste-viteza-reteaua-4g

Vio73
#StarMember
Nici eu nu stau foarte bine indoor, la bloc, dar nu pot spune că pierd semnalul. Mai dispare 4g-ul prin anumite locuri din casă! Oricum, semnalul nu este garantat de nimeni în interior.

Ascary
Campion certificat
Semnal constant la mine. Poate la etaj sa fie un 10Mbs mai mult față de la parter. Casa-i din lemn. Viteza medie este 60-70 Mbs. De ani de zile nu am mai avut probleme de semnal. Sa dea Dumnezeu nici să nu am 🙂

Si eu am probleme cu semnalul ,mai ales in ultima luna...tot în popesti locuiesc si eu

Vio73
#StarMember
Trebuie să faci o sesizare la Orange și să le specifici adresa exactă. Succes!

DanielaH
Moderator
@ionutviorel1980, care mai este situația cu semnalul în Popești Leordeni? S-a mai îmbunătățit? Revino, te rog, în Comunitate și oferă-ne mai multe detalii. Mulțumim!

MariusK12
Începător

Aceiași problemă o am si eu in Popesti Leordeni. Stau la bloc, si trebuie sa ma plimb pe la ferestrele apartamentului meu ca sa pot vorbi cu oamenii. Numai zic, ca nu ii aud pe cei cu care vorbesc, pierd semnalul in timpul discutiei! In curand voi renunta complet si la abonamentul de voce, desi sunt client vechi de aproape 8 ani. Pentru ca constat in urma mai multor sesizari facute de mine, numai zic de altii, ca nu se i-a nici-o masura pentru rezolvarea problemei de semnal in Popesti Leordeni.

Daca este bloc (mai) nou, ecranarea (constructia blocului) s-ar putea sa fie problema. Asa am si eu la mine (Rahova) intr-un bloc nou: la intrarea in casa (holul blocului) semnalul este 0 (zero), iar la ferestre 3G abia se prinde.