anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

probleme semnal Dumbrava Sibiu

mickys
Începător
buna,
locuiesc in zona padurea dumbrava Sibiu,
am un telefon asus ze554kl, este setat pe 4g/3g/2g automat.
in exterior si prin oras am de obicei semnal full, nu au fost probleme.
insa in locuinta cu aceasta setare 4g/3g/2g automat am semnal foarte prost, una doua linii cel mult, si deseori nu pot fi apelat, intra casuta vocala iar mesajele ca am fost apelat de cineva vin foarte tarziu sau deloc cateodata.
uneori cade si convorbirea brusc.
insa pe aceasta setare 4g/3g/2g eu pot efectua apeluri si imdiat cand initiez o convorbire semanlul apare full insa dupa o perioada cade la una doua linii, iar in acest caz de obicei nuu pot fi apelat.
daca schimb setarea retelei pe 3g/2g semnalul telefonului in locuinta este aproape full si pot fi apelat si sa apelez.
cartela sim este destul de veche aprox 5 ani, poate o schimbare a ei sa rezolve cu telefonul setat 4g/3g/2g automat ?
5 Răspunsuri 5

DanielaH
Moderator
@mickys, bun venit în Comunitate! Situația aceasta este nouă sau persistă de mai mult timp? Ai încercat să faci o probă cu SIM-ul tău într-un alt telefon? Și invers, cu un alt SIM în telefonul tău?

mickys
Începător
da, aceasi cartela sim pe telefonul anterior tot asa facea semnal slab la interior, una doua linii si deseori nu puteam fi apelata iar convorbirea cadea brusc uneori. deseori lasam telefonul intr-un anumit loc din locuinta unde aveam semnal cat de cat si puteam fi apelata, insa si asa nu era o regula, cadea si aici uneori semnalul si nu puteam fi apelata. in exterior ok fara probleme setat 4g.

Buna, mickys, Am verificat calitatea semnalului in zona Padurea Dumbrava, Sibiu si am observat ca ieri, 26 ianuarie, au fost efectuate lucrari ce au afectat, intr-adevar, zona in care te afli. Intre timp situatia a fost rezolvata. In legatura cu semnalul in locuinta, in astfel de situatii, din pacate, nu putem garanta o calitate optima a semnalului, intrucat nu avem control asupra modului de transmitere a acestuia in interiorul cladirilor.

Vio73
#StarMember
Astă-vară am semnalat și eu probleme cu semnalul în zona respectivă, adică telefonul nu avea în unele zone nici 3g. Chiar in față la intrarea de la Grădina Zoologică era semnal E intermitent. Deci trebuie făcut ceva!

FLo1
#StarMember
Asa cum am semnalat si eu, telefonul mobil este garantat "outdoor". Pentru semnal "indoor" ramane sa "analizam si remediem problema in cel mai scurt timp". Dar pot trece ani de zile si calitatea ramane neschimbata. Ne obisnuim si supravietuim si nu cheltuim mai mult decat primim.