anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme 5G pe Xiaomi mi 10 in Bucuresti

Alex_60
Junior
Buna seara.Am și eu o problema cu rețeaua 5G in București.Dupa o săptămână de utilizare pe un Xiaomi mi 10 își pierde semnalul foarte des pe 5G.Daca bifez rețeaua preferata LTE nu am nici o problema..Are bifata căutare automată de rețea și bănuiesc că atunci când se pierde 5G ar trebui sa intre LTE sau 3 G.Am schimbat și sim dar degeaba.La relații clienți este dezastru.
18 Răspunsuri 18

Vio73
#StarMember
Bun venit! Totul este în teste legat de configurarea rețelelor 5g și de aceea nimeni de la 300 nu te poate lămuri, la modul concret. Din păcate! Este bine să faci o sesizare scrisă și poate ai noroc să te contacteze cineva de la Serviciul Tehnic! Eventual, chiar să ceri o discuție cu cei din acest departament. Succes!

FLo1
#StarMember
Alex: Bun venit in Comunitate. 5G in Bucuresti acoperire 100% este o poveste de marketing pentru doritori de senzatii tari care au bani de aruncat pe ultimile trenduri ale tehnologiei. Ai rabdare sa fie implementata infrastructura pe o suprafata (areal) mai mare, sa fie testata de mai multi doritori si apoi mai povestim. Pana atunci mai plaseaza cate-o sesizare la serviciul clienti al Orange (www.orange.ro/contact) si sper sa ai un raspuns favorabil. Revino in Comunitate pe topicul acesta cu noutati despre stadiul solicitarii tale. __________________________ Citeste si acest topic, cu acelasi miraj prezentat: https://comunitate.orange.ro/questions/2432367-bucurestiul-oras-100-acoperire-5g

RafaHelper
#StarMember
Salut @Alex, ‏‏‎ ‎ Unde ai observat aceste pierderi, in interior sau exterior? Intra pe https://www.orange.ro/contact/ si alege optiunea email pentru a contacta Orange. Spune ce problema ai si te va contacta cineva specializat. Poti lua legatura si cu Xiaomi prin acest email: service.global@xiaomi.com

FaraUnID
Campion certificat
Momentan 5G-ul in Romania reprezinta un vis umed, un experiment, un foc de paie, o bula de sapun, impacheta si vanduta de catre fatucile de la PR ca fiind o naveta spatiala gata sa colonizeze planeta Marte. De ce? Pentru ca la ora actula in Romania, nu exista un cardul legal care sa reglementeze implementarea retelei 5G la nivel national. Ce avem noi acum sunt niste teste, niste proiecte pilot la care daca vrei sa ai acces trebuie sa platesti 15 euro / lunar. Plus ca trebuie sa te afli si aria de acoperire extrem de restransa. Seteaza-ti telefonul sa utilizeze exclusiv reteaua 4G!

mihai_13
Maestru
teoretic si practic cu 4g+ s-a obtinut maxim 941,62 Mbps. in test la portocala dar este limitat la 500mbps in mod normal trafic de retea , practic eu personal am realizat 365mbps in download - deci daca orange ar dori sa ai aproape 1gh cu 4g+ in download asta se poate realiza de "ieri" bine inteles sa ai si un telefon performant - in 5g la orange s-a obtinut 2,2gbps in timp ce se facea si streming video simultan

Emanu900
Explorator
Se poate si mai bine de 300+ pe 4G

Emanu900
Explorator
@Alex Vezi ca acel model de XIaomi are niste buguri, primul ar fi ca nu iti afiseaza corect daca ai 5G ca iconita langa semnal si apare tot 4G, rar vezi 5G -> foarte posibil ca pe viitor sa rezolve vendorul problema. Ca sa vezi sigur daca ai 5G instalezi ori Speedtest ori nPerf si in stanga jos iti va apare tipul corect de conexiune. Al doilea aspect -> fiind un telefon cu procesor/modem Qualcomm din pacate la noi unde Orange are antene 5G de la Huawei nu vei vedea cine stie ce performanta, cel mai bine merg cele din seria Huawei P40 (Kirin) si Samsung S20 (Exynos).

Constantin_7
Începător
Salut Alex aceeași problema o am și eu...conexiunea pe 5g in Buc foarte instabilă...vreo soluție? Când am luat telefonul și am mers la Victoriei aveam 5g și conexiune super stabila...acum cu extinderea asta nush....au schimbat tipul de antena și protocolul de conectare? Avem cv info?

Emanu900
Explorator
Au dat drumul la frecventa N1 in 5G ce a fost importata din 3G - > 2100 Mhz, de asta e semnal acum peste tot, numai ca fiind o frecventa FDD si nu TDD pe tehnologia aceasta noua nu pare sa mearga cum trebuie.

Alex_60
Junior
Eu vă mulțumesc pt.raspunsuri. Problema nu este instabilitatea rețelei 5G.asta o știm cu toții.Problema este că atunci când cade nu intra pe 4G sau 3G cum ar fi normal ci se pierde semnalul și de date și de voce.La relații clienți deja am fost taxat pentru apel suplimentar.iar in 3 magazine Orange este jale.Oamenii de acolo sunt depășiți de tot.Cei din magazin spun sa sun la relații clienți iar cei de la relații spun sa merg in magazin. Incerc să merg in service Orange sau Xiaomi poate exista vreo setare in telefon.

Emanu900
Explorator
Iti pierzi vremea la 300, n-are sens. Serviciul a devenit foarte slab. Vrei ceva info mai solid, faci ticket prin My Orange si aici mai ai sanse sa te sune cineva competent care a obtinut un raspuns cat de cat de bun simt de la zona Tehnica a companiei., nu e 100% garantat nici acest canal insa sansele sa obtii ceva mai de calitate sunt net superioare variantei 300.

Alex_60
Junior
Momentan am setat 4G și este ok.dar este frustrant la cat de mult fac reclama la 5G și cu un asa telefon sa pierzi semnalul de date și voce.

FLo1
#StarMember
@Alex_60: Nu prea am inteles partea "arzatoare" de "date si voce" pe 5G. Daca semnalul e slab, cat de fantastica e viteza pe 5G? Iar "voce pe 5G" cum s-o mai fi auzind? Ca un sistem audio 6.1 in loc de stereo? De ce sa vrem ceva cand ingrastructura e la pamant? Cat se castiga in plus la calitate ca sa ai nevoie de asa ceva? Uneori NU terminalul este totul. Mai sunt in joc si alti factori, deci sa ne bucuram de ceea ce avem.

Razvan
#StarMember
Între timp, ai mai rezolvat ceva?