anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ookla confirma încă o dată că Orange e rețeaua nr 1 în România.

Razvan
#StarMember
Orange: Noi avem cea mai extinsă reţea mobilă din România, conform utilizatorilor aplicaţiei Speedtest de pe telefoane Android
https://m.zf.ro/business-hi-tech/orange-noi-avem-cea-mai-extinsa-retea-mobila-din-romania-conform-utilizatorilor-aplicatiei-speedtest-de-pe-telefoane-android-18266929
1 Soluţie acceptată‚

Ascary
Campion certificat
Se știe de mult că Orange este rețeaua numărul 1 din Romania,iar confirmarea venită an de an din partea unor terți face să întărească acest aspect. Desigur este loc și de mai bine iar din cate am observat Orange lucrează în permanență la extinderea rețelei și pentru a găsi cele mai bune modalități de implementare a tehnologiilor 4G și 4G+ iar mai nou 5G. Practic este într-o continuă upgradare a echipamentelor necesare dezvoltării acoperirii. De asemenea nu trebuie uitat ofertele din ce in ce mai numeroase,bonificațiile acordate clienților vechi dar în egală măsură și a clienților noi.Prepayul de asemenea este ajustat după cerințele clientului,astfel că resursele devin tot mai mari. Daca facem o comparație între resursele oferite atât pe prepay dar și pe abonament,nu cu mult timp in urmă,sa zicem 3-4 ani și cu resursele oferite astăzi diferența este uriașă și ceea ce este îmbucurător este că prețul nu a crescut proporțional cu resursele oferite,ba uneori ele au rămas la același nivel dar cu resurse substanțial mai mari.Una peste alta consider că Orange își merită locul 1 și sperăm că și în viitor să rămână liderul telecomunicațiilor din Romania.

Vizualizare soluţie în postul original

20 Răspunsuri 20

Razvan
#StarMember
Prin intermediul testelor de viteza realizate de către utilizatorii Orange (abonament/prepay), s-a reușit menținerea Orange pe locul 1 în topul vitezelor de internet prin intermediul aplicației Speedtest și în 2019. Cred ca este al doilea/treilea an de când ORO a depășit Vodafone prin intermediul testelor realizate de către utilizatorii serviciilor mobile de la Orange.

teacher_
#StarMember
Probabil Orange este cea mai buna rețea din mai multe puncte de vedere, iar la capitolul semnal sta cel mai bine... Mulțumită și colegilor noștri de aici, din comunitate, și angajaților, dar în mare parte tuturor clienților. Testele de viteza au rolul lor, mă bucur să văd că sunt utilizate foarte des. Felicitări oricum, este o veste bună.

Neaplicabil
Avem echiiipa, avem valoare, avem reteaua cea mai tareee! :))) Well, in experienta mea personala, da, e mult mai bine decat concurenta. Nu perfect. Mai are chestii de imbunatatit si zone unde semnalul lasa de dorit, dar da, e mai bine decat alte retele din Romania. So...congrats! 🙂

Miha_Z
#StarMember
E de apreciat faptul ca in ciuda competitorilor buni de pe piata, Orange a reusit sa-si mentina statutul de leader. Dar obtinerea acestui titlu o responsabilizeaza si mai mult sa ofere clientilor servicii de calitate.

Neaplicabil
@Miha, total de acord. E greu sa ajungi in frunte. Dar e mai greu sa te mentii acolo.

Jay
Campion certificat
Foarte bine, deci trebuie să facă eforturi cel puțin la fel de mari si de acum inainte... orice relaxare costa, mai ales cand esti sus 🙂

Vio73
#StarMember
Știam asta și fără Ookla, mai ales la câte teste am efectuat eu, tu și alții pe softpedia și nu numai. Orange stă foarte bine la viteze și acoperire în general, dar evident, sunt destule locuri unde mai este de lucru. Felicitări Orange și pentru această certificare și pentru tot!

Laura_cio
Senior
Este o rețea extinsă in acoperire și viteza. Rămâne in top și se folosește de cele mai bune resurse.

eda2k
Cunoscător
Salut, Felicitări Orange, dar încă sunt zone unde semnalul, să nu mai spun de viteza de internet, lasă de dorit - în special în zonele muntoase. Oricum, Felicitări și la mai mare !

Razvan
#StarMember
Mai au de îmbunătățit, însă o dată cu ransharing Vodafone 4G, va mai creste acoperirea, în special în zona rurala.

Anonim
Neaplicabil
Excelent! Însă există zone unde acoperirea nu este grozavă. Sunt convins că Orange îmbunătățește permanent rețeaua și cred că se va menține pe locul 1. Felicitări Orange!

Anca07
#StarMember
Ca orice companie care isi respecta clientii, era de asteptat asa ceva. Mereu este loc de mai bine, si se vede din ce in ce mai mult ca Orange isi doreste sa fie lider pe piata serviciilor de telecomunicatii. Felicitari si spor!

teacher_
#StarMember
Eu sper doar sa îmbunătățească semnalul pe 4G in zona mea rurală, și sunt super mulțumit. 🙂

Vio73
#StarMember
Și eu aștept 4g pe Dj 659, în Argeș. Mă refer aici la localitățile Negrași, Rociu și Suseni!