anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsă Semnal la Garana Jud. Caraș-Severin

Boemul
Începător
Nu este Semnal la Garana Jud. Caraș-Severin
4 Răspunsuri 4

DanielaH
Moderator
@Boemul, bun venit în Comunitate! Este vorba despre semnalul de voce/ date? Indoor/ Outdoor? Abonament/ PrePay? Este o situație recentă sau persistă de mai mult timp? Oferă-ne, te rog, cât mai multe detalii.

Boemul
Începător
Semnal de nici un fel . Am luat cartela de Vodafone. Am băgat-o într-un telefon mai vechi și folosesc ca hot spot. Aceasta problema apare de luni de zile . Contactez orange și răspunsul lor e ca știu de problema. Dar Facturile mi le trimit în continuare chiar dacă nu pot să mă folosesc de servicii.

Salut Boemul , Am verificat locatia si am vazut ca, intr-adevar, o parte din utilizatorii nostri intampina dificultati in utilizarea serviciilor noastre in zona ta. Te asiguram ca situatia se afla in atentia departamentului Tehnic, pentru o remediere cat mai rapida. Iti cerem scuze pentru neplacerile create si iti multumim pentru intelegere! Multumim!

Boemul
Începător
Este Weekend și Internetul lăsa din nou de dorit. Eu am intelegere pentru o problemă. Dar nu de luni de zile. Eu plătesc lună de lună factura 100% și Orange îmi da lună de lună numai 50 % din Serviciile din Contract.