anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Limitare viteză internet 4G pe timp de noapte

Anonim
Neaplicabil

Bună, dețin un wifi 4G+ cu un abonament orange smart plus 15 și se pare ca 4G+ pe timp de noapte este limitat sau oprit după ora 2, cred că până la ora 4. Router-ul are un afișaj cu 4G+ când este activ dar cum ziceam nu funcționează între anumite ore de noapte. Mai jos am și niște imagini cu viteza înainte de ora 2 și după. 

6 Răspunsuri 6

BlackWolf
Senior certificat

Salut! Din ce știu eu, cam toți operatorii au mai inventat o prostie, cică pentru economie de curent. Noaptea în anumite zone și între anumite ore unde nu este chiar atât de utilizata rețeaua se opresc anumite frecvente, antene și scade puterea semnalului. Au luat-o razna toți, parca dintr-adins își bat joc de noi. Deja întrec orice masura...♂️🤦‍♂️

da... deja este **beep**! să vă fie rușine! nu mai faceți reclame! că nu are rost! deja, este mult prea mult!

păi da! că nu mai iese profitul!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Da, e vorba de conceptul power saving, noaptea fiind oprite benzile superioare, care  consumă cel mai mult curent și se lasă cele mai slabe, mai puțin consumatoare. Sigur, acolo unde este agregare de benzi, pentru că unde au o singură bandă, n-au cum s-o oprească de tot. Deci, nu te speria, că asta este situația generală.

Succes!

Andrei4154
Junior entuziast

E normal, nu are rost sa te îngrijorezi. Între 23.00 - 07.00 se opresc niște antene, dar viteza nu scade sub 100Mbps.

Razvan
#StarMember

Viteza este direct proporțională cu banda utilizată, în B20 nu prea depășește 50-60 Mbs și când este aglomerată este mai slabă ca 3G în B1.