anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet prost Drobeta-Turnu Severin

sw3gmach1n3
Junior

Screenshot_2023-03-02-15-14-57-415-edit_com.vtool.speedtest.speedcheck.internet.jpg

IMG_20230302_151537.jpg

Internet foarte prost (intre 0-1mb in medie, mai mult 0-300kb) in Drobeta-Turnu Severin, efectiv nici pe tiktok nu poti sa stai fara sa te enervezi, nu mai zic de jucat sau alte chestii, pe routere nu merge, date mobile pe toate telefoanele din zona asta merg foarte prost, in alte zone merg, numai in Severin nu, e si foarte, foarte instabil, pana și Digi merge mai bine, desi cam la fel se întâmplă si cu el, dar parca tot merge mai bine

2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember

Salutare!

În primul rând, trebuie testat cu aplicația speedtest.net by ookla, pentru a arăta valorile corecte. În altă ordine de idei, dacă sunt probleme cu vitezele, este bine să lași o sesizare din secțiunea Contact, adică de aici:

https://www.orange.ro/contact/

Poate fi o congestie de rețea în zona ta și de aceea să fie.

Tot acolo sau prin apel la 300, poți cere și o resetare de cont, pentru a nu fi și ceva probleme din calculator în dreptul numărului tău. Din când în când, este bine să se mai facă o astfel de resetare!

Mă gândesc că se vor rezolva problemele după ce vor da drumul la acoperirea 5g națională, pentru care au achiziționat cel mai mare spectru în noiembrie 2022, dar probabil va mai trebui să așteptăm ceva timp.

Dacă nu îți merge nici pe wifi, să nu ai probleme cu telefonul. Și schimbă aplicația, cum ți-am spus, că aia nu e relevantă!

Baftă multă !

Pololică
#StarMember

Salut!

Incearca http://www.speedtest.ro/

Totusi, te rog sa ne spui si un mic context: ai VPN, ai routere in cascada, WiFi-ul pe ce frecvente este (2.4GHz sau 5GHz), canalele de 2.4GHz au interferente, prin ce tehnologie primesti internetul (GSM sau fibra), etc? Pingul este enorm de mare.

PS: tiktok este similar cu youtube ca si consum. Sunt clipuri video, deci nu cred ca ar fi corect sa-l includem la "aplicatii necosnumatoare".